Nike har lanceret nogle teknologisk handsker, der samtidig giver dig mulighed for at vise støtten til din favoritklub, hvad enten det er til træning eller i det daglige. Handskerne er designet, så du kan lave en unik fan-hilsen, når du har scoret det afgørende mål.

Vinteren venter lige rundt om hjørnet. Derfor er det essentielt at have styr på udstyret, og her er det umuligt at komme udenom et par handsker, hvad enten man er i gang med at pakke vintertasken på vej til kamp, eller om man bare skal en tur udenfor. De rette handsker kan redde dagen, og Nike har lanceret en række nye handsker, der udmærker sig ved ikke alene at være teknologisk forfinet til det ypperste, men som også har et unikt og nyskabende design.

Med handskerne kan du vise din støtte til din favoritklub hvad enten du er trofast Manchester United, Manchester City, Inter, Juventus eller Barcelona supporter. På indersiden af handskerne har Nike leveret et ekslusiv design, der elegant viser din klubs farver frem. Logoerne fremstår elegant ved håndfladen og giver en smart kombination af elegance og dynamisk udtryk.

Du kan se meget mere til de lækre nye fan spillehandsker fra Nike lige her - pris 199 kr.

Samtidig med et lækkert design har Nike lavet en handske, som er designet og udviklet til at yde det maksimale i alle situationer. Handskerne er først og fremmest udviklet til at holde dine fingre varme, men samtidig har Nike-ingeniørene gjort deres bedste for, at handsken også kan være anvendelig i det daglige. Handskerne har ribstop nylon ved tommelfingeren, som gør, at man let kan betjene en smartphone uden at skulle tage handsken af.

Handskerne er lavet i polyester, der udmærker sig ved dets varmebevarende kvaliteter samtidig med, at det leder sved og fugt væk fra dine hænder. Samtidig er der på indersiden nylon tekstur, der giver dig et godt greb i bolden. Det er særdeles anvendeligt, når du for eksempel står og skal kaste det lange indkast.

Ikke alene er handskerne lavet med Nikes bedste materialer, de har også et unikt design. Når du sætter handskerne sammen du man danne et elegant mønster, der viser din klubs farver frem på en smart måde. Er man fan af FC Barcelona kan man hylde Messi, Iniesta og Fabregas ved at sætte handskerne mod hinanden og vise Barcelona farverne.

Du kan nemt danne mønsteret i det daglige, eller hvis du står og har scoret det afgørende mål og skal fejre det med tilskuerne. Det vil uden tvivl være en sjov fejring og, det skal nok vække begejstring blandt de dele af tilskuerne, der også støtter dit hold. Og hvis nu man har lært at score ved at se Inter banke kasser ind på stribe, så er det jo perfekt at kunne hylde idolerne.

Du kan se meget mere til de lækre nye fan spillehandsker fra Nike lige her - pris 199 kr.

Handskerne fås med flere forskellige klubber, som Nike sponsorer. For eksempel har både Manchester United og Manchester City fået deres egen handske, og det skal nok være ganske interessant at se gadebilledet i Manchester bliv fyldt med Nike-handskerne, der måske opadtil er identiske, men som ved håndfladen afslører lige præcis hvem man støtter i den evige Manchester-rivalisering.

Med de nye Nike fan spillehandsker får du på en gang en handske, der er optimeret maksimalt til at holde dine hænder varme i alle situationer, og som også har et unik design med din favoritklub. Hvad synes du om handskerne? Og hvornår kunne du tænke dig at vise din klubs farver frem? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.