Udendørssæsonen har været lang og god, men nu er det ved at være tid til at rykke indenfor og få gang i den tekniske fodbold på de små områder, og derfor har vi snøret indendørsskoene og lavet en helt ny kampagne, som du kan se meget mere til lige her.

Det bedste ved fodbold må være, at man kan spille det hvor som helst og nårsomhelst. Selv når vinteren raserer udenfor og det er bidende koldt, kan man holde varmen og ikke mindst fodboldformen ved lige ved at spille indendørsfodbold. Ikke alene er det en fantastisk måde at holde sig skarp på, det er samtidig forrygende sjovt at blive sluppet løs på de små baner og i en helt ny kampagne kigger vi nærmere på det helt rigtige indendørsudstyr.

Det vigtigste udstyr at have med til indendørsstævne er et par gode indendørssko, der er optimeret til, at man kan præstere sit absolut ypperste. Når først uret begynder at tikke ned er det marginaler, der afgører kampene, og hvis man vil have medaljer om halsen til slut, gælder det om at være skarp. Ikke mindst på ens fødder. Derfor er det noget af en opgave at finde et par sko, men heldigvis en luksusopgave, da markedet byder på en sand overflod af lækre indendørssko, der er udviklet med milimeter præcision for at sikre dig de nyeste og bedste teknologier.

En af hovedkandidaterne til den mest spændende sko på markedet lige nu må være den elegante Nike Elastico Finale II, som du selvfølgelig kan komme meget nærmere på i kampagnen. Nike Elastico har udover et knivskarpt design, der nok skal lyse hallen op, det lækre NikeSkin på overdelen, og den er designet til at være let og fuld af både kontrol og fart.

En sand klassiker, som du selvfølgelig også kan se meget mere til er Adidas Spezial. Den har været på markedet i en menneskealder, men den fortsætter alligevel med at imponere med sine uomtvistelige kvaliteter. Ligesom det er sikkert og vist, at vinteren kommer afløser efteråret, så er det en naturlov, at Adidas Spezial passer knivskarpt til indendørsbanen.

Der er masser af sko fra Nike, Adidas og Puma at gå på opdagelse i med denne helt nye kampagne, og vi er meget glade for at kunne byde dig rigtig hjertligt velkommen indenfor. Ved at klikke på banneret nedenfor, så kommer du direkte ind på kampagnesiden, så hvis du stadig læser med er det bare med at komme ind i vores indendørsunivers.

nike, nike lunargato, lunargato fc247, nike bomba finale II, bomba finale, bomba, unisport, unisportstore,

Indendørssæsonen står for døren, og der er masser af spændende støvler at vælge imellem, når fodbolden skal spilles. Hvilken støvle er din favorit? Og hvad synes du om indendørsfodbold? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.