Der er fuld gang i sæsonoptakten inden de største europæiske turneringer bliver skudt i gang meget snart, og allerede nu kan man konkludere, at Hypervenom virker til at kunne blive sæsonens store overraskelse. Nike har dog en stor konkurrent i Adidas F50 Adizero, der også allerede nu viser meget lovende takter.

Der er fuld gang i fodboldenverdenen for tiden. Dagligt går der rygter om nye mulige transfers, og mens spekulationerne ryger frem og tilbage, så er en række af verdens største klubber i gang med at finpudse formen og forsøge at blive helt klar til den kommende sæson. Og det kan nogen gange være en hård og mudret oplevelse - spørg bare Manchester Citys Alvaro Negredo, der nok har haft brug for et bad efter træningskampen mod Sunderland, der blev spillet på en exceptionelt mudret bane i Hong Kong.

Zlatan Ibrahimovic (Paris Saint-Germain) Nike Hypervenom Phantom Orange/Sort En af dem, der i den kommende sæson nok skal være klar til at stile direkte mod nok et mesterskab til samlingen er den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic. Svenskeren er altid kendt for at levere fremragende spil og utrolige detaljer, og efter at der havde været snak om hvorvidt han skulle spille i Nikes nye Hypervenom Phantom eller ej er svenskeren nu endelig hoppet i støvlen lavet til A New Breed of Attack. I hvert fald har han haft den uforudsigelige støvle på adskillige gange i opstarten, og det klæder den farverige svensker ganske godt.

Pierre-Emerick Aubameyang (Dortmund) Nike Hypervenom Phantom Orange/Sort En anden spiller der er farverig, er Pierre-Emerick Aubemyang, og han er bl.a. blevet kendt for at have spillet med et par krystaliserede og strålende Nike Mercurial Vapor. De støvler havde han dog ikke på da Dortmund i weekenden spillede træningskamp, da angriberen her i stedet havde fået Nike Hypervenom Phantom på, og selvom de ikke har krystaller på, så stråler de jo stadig ganske fint.

Victor Fischer (Ajax) Nike Hypervenom Phantom Orange/Sort Og mens vi nu er ved Nike Hypervenom Phantom, så skal det da også lige med, at den danske angrebskomet Victor Fischer også virker til at være ramt af Hypervenom-feberen. Det danske Ajax-stortalent havde i weekendens kamp mod AZ Alkmar i Johan Cruyff Shields Cup et par Nike Hypervenom på fødderne i stedet for de Vapor IX, som vi tidligere har set ham i. Spændende bliver det at følge om danskeren foretrækker Hypervenom.

Christian Eriksen (Ajax) Nike Mercurial Vapor IX Gul/Orange Hypervenom-feberen virker dog ikke til at have ramt Christian Eriksen, der holder fast i sine Nike Mercurial Vapor IX. Den danske midtbaneprofil virker til at være så glad for Vaporen, at han ikke har brug for at skifte dem ud. Lige nu tyder det heller ikke på, at han skifter Ajax ud, selvom de fleste regnede med, at han ville finde en ny klub i dette transfervindue - men meget kan nå at ændre sig inden vinduet smækker.

Mesut Özil (Real Madrid) Adidas Predator LZ II Grøn/Gul/Sort Efter at have vakt opsigt med sine blackoutede støvler i sidste uge var Mesut Özil tilbage i sin velkendte Predator LZ II i Grøn/Sort i Real Madrids træningskamp mod Paris Saint-Germain. Özil lagde fint op til Benzemas mål i sine Predators, men vi holder stadig skarpt øje med udviklingen på blackout-fronten. Özil, du slipper ikke af med os...

Steven Gerrard (Liverpool) Adidas AdiPure 11 pro Hvid/Sort/Guld Et andet interessant skifte skete i denne uge, hvor Steven Gerrard kontinuerligt har spillet i et par adiPURE 11pro i stedet for sine trofaste Predator-støvler. Gerrard har dog blot haft et problemet med hælen på sin højre fod, hvilket fik Adidas til at sende et par 11pro til midtbanespilleren - med andre ord forventes det at Captain Fantastic er tilbage i Predator LZ når sæsonen går i gang igen. Gerrard lader da heller ikke til at være ubetinet tilfreds med sine adiPURE 11pro, da han har skåret højre hæl op og holder den på plads med brun tape.

Luis Suarez (Liverpool) Adidas F50 Adizero Blå/Lilla/Hvid Hvilken vej Luis Suarez går er der ingen der ved. Skal han til Arsenal, eller bliver han i Liverpool? Der bliver spekuleret stort for tiden, men vi kan i hvert fald konkludere, at han gik tilbage til den tidligere farvevariant af Adidas F50 Adizero i Blå/Hvid/Lilla, da Liverpool spillede træningskamp i Thailand i weekenden.

Stéphane Sessegnon (Sunderland) Adidas F50 Adizero Gul/Sort/Hvid
Luis Suarez er dog ikke den eneste der virker til at skue en anelse tilbage. Den hårdtarbejdende Stéphane Sessegnon fra Sunderland blev i weekenden spottet i et par Adidas F50 Adizero i den oprindelige launchfarve i det engelske opgør i Hong Kong mellem Manchester City og Sunderland.

Alessando Del Piero (Sydney FC) Adidas Adipure 11pro Blackout Hvor enkelte sværger til mange forskellige farver, så er der kun én farve, der duer for nogen - og det er sort. En af dem virker til at være meget glad for de sorte farver er Alessandro Del Piero, der er blevet spottet i et par Adidas Adipure 11pro Blackout i en træningskamp for Sydney FC på deres pre-sæson tur i Japan. Støvlen er helt diskret, men afslører sig selv på knopsystemet og Duracoat-beskyttelsen på snuden. Er sort det nye sort?

Iago Aspas (Liverpool) Nike CTR 360 Maestri III Grøn/Sort/Hvid En der tilgengæld virker til at være lidt i tvivl om netop farven på støvlen er Liverpools nye angriber Iago Aspas. I Liverpools træningskamp mod det thailandske landshold startede Iago Aspas med at have et par Nike CTR 360 Maestri III på i den klassiske grøn/sort/hvide farvevariant. Senere i kampen skiftede han dog til selv samme Maestri III - blot i en udgave, hvor han selv har farvet støvlen sort med hvad der umiskendeligt minder om en sprittusch. Hvilken farve, der bliver hans foretrukne må tiden vise, men et forsigtigt bud herfra lyder på, at han er glad for grøn.

Karim Benzema (Real Madrid) Adidas F50 Adizero Sort/Rød/Hvid Den hurtige og afslutningsstærke Karim Benzema er en af de fodboldspillere, der sjældent virker til at tvivl i afslutningsøjeblikket, og heller ikke når det kommer til valget af fodboldstøvler. Den franske angriber holder fast i Adidas F50 Adizero uden MiCoach-plads under bunden, og det i den elegante rød/sorte farvevariant. Som altid var Benzema i mikrofiberudgaven af Adizero, som angriberen lader til at være glad for - og så er han nok heller ikke helt utilfreds med at få lavet sine støvler helt efter egne ønsker uden MiCoach.

Marcel Tisserand (AC Monaco) Adidas F50 Adizero Hvid/Rød Og det er svært at komme udenom at Adidas F50 Adizero er en rigtig populær støvle, og den har rigtig mange fede farvevarianter, som det er en fornøjelse at følge. Spændende er det at se, at Marcel Tisserand har fået lavet en udgave i hvid med røde striber, som står knivskarpt til den franske storklubs røde og hvide farver. Tisserand har tydeligvis haft gang i MiAdidas, hvor man får muligheden for at designe sit eget par støvler - og det kom der altså denne hvid/røde sag ud af.

Kasper Schmeichel (Leicester City) Nike Tiempo Legend IV (Hvid/Sort/Neon) Vi slutter denne omgang støvlespot i det engelske med en dansk vinkel. Målmanden Kasper Schmeichel har efterhånden skabt sig et navn for sig selv, og han har været nævnt som en kandidat til flere Premier League klubber - men indtil videre fortsætter han med at vogte buret i Leicester. Det gør han iført et par lækre Nike Tiempo Legend IV. Desværre for Kasper Schmeichel var det ikke nok til at holde Marcel Tisserand og AC Monaco fra at score i træningskampen i weekenden.

Der var masser af Hypervenoms og Adidas F50 Adizero i denne omgang støvlespot. Hvilken variant af F50 Adizero synes du bedst om? Og hvem tror du bliver den næste vi ser i Nike Hypervenom? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.