Det kræver et par fremragende handsker på hænderne af den rette målmand at holde et mål rent, og her hos Unisport har vi i dag sendt nogle af vores bedste handsker af sted til en række af de allerbedste danske målmænd inden sæsonstart, og du kan lige her se hvilke handsker, der er tale om

Hvis du er angriber, har du helt sikkert sendt en forbandelse af sted mod modstanderens målmand, og hvis du er forsvarsspiller, har du sikkert sendt en velsignelse af sted mod din egen målmand. Fodbold er et holdspil, men det er svært at komme udenom, at målmanden har en helt central funktion på banen og ligesom angriberen typisk vil opruste med et par nye lækre støvler til en ny sæson, så har målmændene også deres modsvar i form af et par spritnye og lækre handsker, og hvis du skal forsøge at overrumple målmændene i næste sæson, så er det meget godt at aflure deres våben, og derfor tager vi nu et kig på målmændens handsker.

Vi har nemlig lige sendt en række af de lækre og topmoderne Sells-målmandshandsker af sted til nogle af landets allerbedste målmænd, der spiller i både danske og europæiske klubber, og vi har fået lov til at tage billeder af deres helt personlige handsker, som skal give dem en fremragende sæson bl.a. i Superligaen, der starter i morgen.

For hvis OB i den kommende Superliga-sæson skal gøre sig forhåbninger om at komme op og blande sig i toppen og udfordre de danske mestre fra FCK, så kræver det ikke mindst, at Jesper Christiansen - der netop har en fortid i FCK - skal hive et par vigtige redninger op af hatten, og til det formål får han ind af brevsprækken den lækre Sells Wrap Exosphere, hvor der selvfølgelig står hans eget navn på.

Hvis Jesper Christiansen gerne vil have et forspring til for eksempel Mikkel Andersen, der vogter buret i Randers, så bliver det ikke på handskefronten. Den tidligere Reading målmand får nemlig også et par Sells Wrap Exosphere til den nye sæson, og med trykket Andersen er det nok få i det kronjyske, der kan være i tvivl om hvem de nye målmandshandsker tilhører.

Og det er så absolut en god handske som både Jesper Christiansen og Mikkel Andersen skal have på hænderne i den kommende sæson. Sells Wrap Exosphere er all-round målmandshandsken, hvor der er brugt Adhesion Ultra Absolute latex, som Sells beskriver som deres bedste til dato. Den er 4 mm tyk og udmærker sig ved at være omstillingsdygtig til hvilke som helst vejrforhold. Samtidig er der tre bioflex-zoner på handsken, der giver fleksibilitet og gør den i stand til at følge ens hånds naturlige bevægelser. Baghånden følger håndens konturer og giver derfor et lækkert fit, og på tommelfingeren har Sells introduceret en dobbelt wrap-over-thumb, der giver bedre boldkontrol, mest mulig latex-kontakt med bolden og en god pasform omkring tommelfingeren.

Et af de hold, der vil gøre hvad de kan, for at OB og Randers ikke skal få succes, er AGF, hvor målmanden Steffen Rasmussen skal forsøge at ride videre på den succes, han har haft de sidste par år, og som har gjort ham til en sikker sidste skanse på Fredensvangen. Han kan glæde sig til snart at få et par helt nye Sells Wrap Aqua, hvor målmandens kalde navn Staff er broderet, så ingen i AGF kan være i tvivl om, hvem handskerne tilhører.

Og hvis man tager en tur over Öresunds-broen, så skal Kevin Stuhr-Ellegaard forsøge at lede IF Elsborg til succes i den svenske liga, og ligesom som Steffen Rasmussen, så bliver det også med et par Sells Wrap Aqua på hænderne. Kevin Stuhr Ellegaard skal sammen med resten af IF Elsborg holdet forsøge at gentage triumfen fra 2012 og vinde det svenske mesterskab igen, og hvis buret skal holdes rent, så kræver det selvfølgelig et par helt nye handsker.

Det bliver også Sells Wrap Aqua som David Ousted får sendt hele vejen til Canada, hvor den tidligere Randers-målmand skal gøre sit til, at Vancouver Whitecaps FC får succes i Major League Soccer. I 2012 blev holdet det første canadiske hold, der kvalificerede sig til slutspillet i den amerikanske liga, og den bedrift skal Ousted og resten af holdet forsøge at gentage i den kommende sæson.

Sells Wrap Elite Aqua er produceret med det 3mm tynde Adhesion Ultra Advance, der er udviklet eksklusivt til Sells, og udover finder man et 4mm skum-materiale, der skal give maksimalt greb og stødabsorbtion. Handsken er beregnet til at kunne holde maksimalt fast selv i de vådeste vejrforhold, og den er blevet gennemtestet af målmand på allerhøjeste niveau, og Sells har gjort deres ypperste for at skabe et lækkert fit, der samtidig giver maksimal beskyttelse. På handsken finder man også flex-zoner, der giver fleksibilitet og mulighed for at følge håndens naturlige bevægelser. Alt i alt en handske, der er en sikker sidste skanse, når det regner og banen bliver glat og bolden våd.

Ligesom Jesper Christiansen, Mikkel Andersen, David Ousted, Kevin Stuhr-Ellegaard og Steffen Rasmussen alle har fået deres eget navn på deres handske, så kan du også få det med vores unikke UniID, hvor du får muligheden for at gøre din egen handske helt unik, så ingen i omklædningsrummet kan være i tvivl om, hvem dine handsker tilhører, og så du også kan udstråle lidt af den professionalisme, som kan være nødvendig, når man skal holde målet rent.

Sells målmandshandsker er blandt nogle af markedet allermest anerkendte, og de bliver benyttet rundt omkring af flere topmålmænd i de største europæiske ligaer. Især vil man kunne spotte dem i Premier League, hvor danske Anders Lindegaard lige har fået den nye Sells Wrap Exosphere, som danskeren skal have på i forsøget på at fravriste David De Gea den sikre position som Manchester Uniteds førstemålmand, og som han selvfølgelig var hurtig til at få prøvet af til træning.

Anders Lindegaards tidligere konkurrent Ben Foster, der lige nu vogter målet i West Bromwich. Sidste år overraskede West Brom positivt med en flot 8. plads. Hvordan det kommer til at gå i den kommende sæson må tiden vise, men spændende bliver det at følge både Ben Foster og hans Sells Wrap Elite Aqua målmandshandsker, når Premier League sparkes i gang den 17. august.

I Ajax har Kenneth Vermeer også fået fat i den nye Sells Wrap Exosphere, som den hollandske målmand skal have på i mesterklubbens bestræbelser på at vinde nok et mesterskab og ikke mindst få succes i Champions League, hvor Ajax vil forsøge at vise, at det ikke kun er i Holland, at de er overlegne, men også har kvaliteterne til at begå sig blandt de allerbedste.

En der ikke skal spille Champions League i den kommende sæson er Liverpool nye målmand Simon Mignolet, men i Premier League skal kan vogte Liverpool målet, og her vil han givetvis have den helt nye Sells Axis-handske på, som han er blevet spottet træne i, og som vi her i Unisport ser frem til at kunne præsentere snart.

Målmændene oprsuter kraftigt til den kommende sæson med et par af de nyeste Sells-handsker, der er optimeret til den yderste fingerspids. Hvad synes du om handskerne? Hvilken én er din favorit? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.