Nike Rising Fire | Lavet til de udvalgte spillere

17.08.2018

Skrevet af Zlatko

Omkring samme tidspunkt sidste år introducerede Nike deres Elite Pack ude af det blå. Det overraskede alle, også os på Unisport HQ. I år har Nike skruet ned for overraskelses-effekten, imens de har gjort colourwayen endnu vildere end sidst. Lad os kigge på de nye Rising Fire-støvler.

De fleste ligaer er allerede i gang efter en hård og underholdende VM. Nogle spillere har skiftet klub, hvor andre først er komme tilbage fra deres ferie. Dette vil ofte betyde, at de unge spillere på holdet får chancen for at vise deres værd på banen. Rising Fire Pack er lavet til den modige, eksplosive og uforudsigelige spillestil, som de nye stjerner bringer med sig på banen. Støvlerne er lave til de unge spillere der blæser forbi forsvaret, og skaber ild, kaos og øjeblikke som deres fans aldrig glemme.

Nike Rising Fire Pack design

De nye Nike fodboldstøvler er lavet med en frisk bordeaux farve, som er kombineret med sølv detaljer på logoerne og teksten. Rising Fire Pack inkluderer en ny farve til Nikes speed- og precision-siloer, hvilket inkluderer Superfly, Vapor og PhantomVSN. Dette betyder at Nike ikke har givet Tiempo- og Hypervenom-støvlerne en ny colourway. Men bare roligt! Vi har stadig the Stealth Ops Pack eller Raised on Concrete Pack, til dem der har brug for nye Tiempo- og Hypervenom-støvler.

Fortsættes nedenfor.

Mercurial-støvlerne har igen fået ændret placeringen af deres Swoosh, hvilket betyder, at den er placeret samme sted som støvlernes lancerings-farve. Sølv-detaljerne er at finde på Swoosh’et og rundt omkring logoerne samt tekst, for at gøre dem mere synlige. Sølv-detaljerne på PhantomVSN-støvlen er mere fremtrædende, og man kan se, at kontrol-trekanten på side er lavet i fuldt sølv, hvilket fremhæver kontrolzonen.

Det bliver spændende og se hvilke spillere, der kommer til at løbe rundt i støvlerne. Man kan forvente at se Mbappé i Superfly-støvlen, imens en spiller som Timothy Weah løber i et par PhantomVSN.

Alt i alt, så er det en fed colourway, og det bliver spændene og se hvem Nike har i tankerne som deres nye stjerner. Det kan være dig! Hvorfor ikke? Køb dine Rising Fire Pack støvler hos Unisport i dag!

Støvlerne vil være tilgængelig i vores Rising Fire Pack kollektion her.