Joltter har pakket sine tasker og sit gode humør ned for at tage en tur til den brasilianske storby Rio de Janeiro. Den finske boldekvilibrist er selv kende for at have et par tricks i ærmet, men om turen er til for at lære mere om sambafodbold og jongleringer, er ikke til at sige. Du kan dog følge med lige her.

Ja, Joltter har pakket alle tricks han kender ned og drager til sambafodboldens epicenter, Brasilien. Vi kan afsløre så meget, at han ikke skal på ferie; men hvad skal han dog så? Det kan du finde ud af i morgen, søndag d. 26.05.2013, hvor de første opdateringer om "Joltter In Rio" tikker ind på siden her.

Rio de Janeiro må siges at være en fodboldby, og det er svært at forestille sig andet end, at Joltters tur til Brasilien er fodboldrelateret. Det er jo trods alt en nation, der er verdenskendt for fodboldtalenter af en bestemt støbning; Neymar, Ronaldo, Ronaldinho og så videre.

Er du spændt på at finde ud af, hvad Joltter skal lave i Rio? Så kan du følge med på siden lige her, hvor der kommer til at ske lidt af hvert.

Joltter goes to Rio. Og fra i morgen af kan du få de seneste opdateringer på siden her. Hvad tror du, han skal lave i Brasilien? Del dit bud i kommentarfeltet herunder og deltag i debatter på Twitter og Facebook.

joltter, rio, de, janeiro, joltter football, youtube, facebook, twitter, instagram, unisport, unisportstore