Da vi rundede 75.000 likes på Facebook satte vi gang i en konkurrence, hvor vi udloddede 75 Unisport T-Shirts. Vi har nu trukket lige så mange vindere og dem kan du se lige her, men først og fremmest vil vi gerne sige tak til alle, der har deltaget og liket os på Facebook - vi værdsætter hver og én lige højt.

75 Unisport T-Shirts er der blevet trukket lod mellem; én for hvert tusinde like vi har fået på Facebook. Regner man hurtigt på det, så giver det 75.000 og det er netop så mange fans, vi har rundet på Facebook og det er vi overordenligt stolte over og glade for. Vinderne, dem har vi nu trukket og du kan se, om du er én af de heldige på billedet herover.

Hvis du har vundet en t-shirt, kan du godt kigge i postkassen i den kommende uge, da vi begynder at sende ud til vinderne med det samme. Hvis du får én, så bliver du også en del af et eksklusivt selskab, der har denne Unisport T-Shirt, da den ikke er til at købe. Den er kun til at vinde i konkurrencer, eller hvis man har gjort sig specielt fortjent til den.

Det kan stadigvæk ikke udtrykkes, hvor glade vi er for alle de fans, vi har fået på Facebook og vi glæder os allerede til at runde næste milepæl sammen med dig. Hvem ved, hvad der udloddes til den tid? Var du ellers én af de heldige vindere? Så lad os gerne høre det i kommentarfeltet herunder.

E-handelspris