I dag er det den 9. december, og Jakob sætter i dag gang i kåringen af Årets Mest Innovative Produkt 2012, hvor der kommer et par nyskabende produkter og teknologier på bordet. Se hvilke produkter du kan stemme på lige her.

Hvert år bliver nye, spændende teknologier og produkter indført, og som altid er vi med hvor det sker. Derfor har vi i årets løb fået kig på en masse spændende og enormt innovative produkter, som både kan rygge status quo på markedet samt - vigtigst af alt - give dig en bedre fodboldoplevelse på og uden for banen.

Vi vil derfor gerne hylde disse produkter med at kåre det mest innovative produkt eller teknologi i år, og derfor har vi nomineret fem af årets mest nyskabende produkter og teknologier. De nominerede er;

DU KAN STEMME PÅ ÅRETS MEST INNOVATIVE PRODUKT 2012 LIGE HER - og når du har afgivet din stemme, er du automatisk med i lodtrækningen om et par Trusox. Afstemningen lukker d. 13. december, så du skal ikke tøve for længe med at vælge din favorit.

DU SKAL OGSÅ HUSKE AT STEMME PÅ ÅRETS FODBOLDSTØVLE 2012 LIGE HER, hvor du efter at have afgivet dit bud, er med i lodtrækning om et par Nike Mercurial Vapor VIII.

Vil vil også meget gerne stadig have pynt til vores juletræ - og sender du noget ind, deltager du i konkurrencen om en Adidas Tango 12 fodbold. Send pynten ind til følgende adresse: Unisport A/S, ATT: Jul i Unisport, Gammel Køge Landevej 121, 2500 Valby. Send samtidig en lille lap papir med i hvor dit navn og adresse står på, så vi kan sende præmien afsted til dig, hvis du bliver trukket som vinder.

Hvilke produkter mener du har været de mest nyskabende og innovative i det forgangne år? Del meget gerne dit bud med os lige herunder - også gerne, hvis du har et produkt eller en teknologi i tankerne, der ikke er med på listen ovenfor.