Lyngby BK træningstøj

Angrebsfodbold og højt tempo med spændende pasninger, er nogle af ingredienserne, der følger med, når der er fodbold på menuen i Lyngby. Vil du gerne eje en af de blå Lyngby trøjer, er det lige her på Unisport.dk du finder dem. Kom i gang allerede i dag – og oplev hvad du kan gøre for at støtte din klub.

Lyngby blev stiftet tilbage i 1921, og har hjemmebane på Lyngby stadion. Lyngby har vundet det danske mesterskab to gange i henholdsvis 1983 og senest i 1992. Udover det, så har de løftet pokalen for landspokalturneringen tre gange.

Vikingerne, som de bliver kaldt, kommer vi til at se se i en blå Lyngby spillertrøjer med et Unisport logo i nakken i vi er stolte af at være samarbejdspartner med Lyngby Boldklub. Da vi er dette, har vi også en masse Lyngby træningstøj som kan bestilles lige her i vores Lyngby shop.

Vis din støtte til det spændende mandskab med en LBK trøje. De har brug for al den støtte de kan få, til deres sæson. Hos os har du mulighed for at få trykt navn og nummer efter eget valg, på din nye trøje. Det kan være alt fra dit eget navn til din yndlingsspiller eller tidligere klublegende. Bestilt i dag, så sender vi med hurtig levering!