Slutspurt på efterårdsudsalget ❯

Langærmede trøjer

Er du lige så vild med langærmede træningstrøjer, som mange af de professionelle fodboldspillere er? Så har du fundet den helt rette kategori til dig her på Unisport.dk, da vi her har samlet vores udvalg af langærmede trøjer. Det rækker, lige som ærmerne, vidt og bredt og dækker over alle de store mærker som Nike, adidas og PUMA, akkurat som du finder dem i et væld af farver og størrelser. Du handler altid nemt og sikkert hos Danmarks bedste fodboldshop - Unisport!

Læs mere
Langærmede trøjer
Kompakt Normal
Filter

Er du lige som Wayne Rooney fra Manchester United og sværger ved langærmede trøjer? I så fald er du kommet til rette sted, da vi i denne kategori har samlet alle vores langærmede træningstrøjer. De langærmede træningstrøjer egner sig måske allerbedst til fodbold om vinteren, da man på den tid af året har brug for al den beskyttelse mod vejret, som man kan få fingrene i.

Derudover har langærmede træningstrøjer bare et super fedt look, som rigtig mange foretrækker, og skulle du være af samme opfattelse, så kan du sikkert finde en i vores udvalg, som passer til din stil. Hvis din garderobe for træningstøj trænger til en opdatering, så er dette et godt sted at starte, da der er langærmede trøjer i alle farver og størrelser, så langt som øjet rækker.