K-Tape

Når du døjer med mindre skader, eller gerne vil forebygge dem, er der mulighed for at bruge K-Tape. Det kan fås forskåret eller i hele ruller, og du kan derfor vælge en pakke med tilpasset K-Tape, eller selv tilpasse det. Når du vælger at bestille det her ved Unisport.dk, får du en åndbar og komfortabel tape, som kan bruges til langt de fleste idrætsgrene.

Vil du gerne forebygge muskelspændinger og forbedre blodgennemstrømningen, er der mulighed for at bruge K-Tape. Det er netop nogle af de funktioner det bliver brugt til af de store profiler i klubberne, som du helt sikkert har set med denne form for tape. Vil du gerne bestille det samme tape som de bruger, er det lige her på Unisport.dk – du vælger det.

Det skal sættes rigtigt på, og følger du de anvisninger der findes på K-Tape, vil du opleve en bedre blodgennemstrømning, du vil få mindre muskelspændinger, og har du været lidt småskadet før kampen, er det ikke noget du kommer til at mærke til under kampen. Gør det let for dig selv at bestille K-Tape, find ud af om det skal være en hel rulle, eller om du skal vælge en pakke.

Hvis man ikke har prøvet at bruge det før, så kan det for nogle være svært at tro, at det skulle hjælpe på en skade at sætte tape på det pågældende sted. Men der er en grund til, at de professionelle fodboldspillere render rundt med K-Tape, når de spiller. De modtager råd af top professionelle læger, fysioterapeuter og sportsmassører, så det er altså ikke bare for sjov, at man vælger at bære K-Tape.

Så har du muskelømhed eller spændinger, så kan det altså være en god ide at prøve at spille med tapen på. I og med du kan få det billigt her hos Unisport, så er det jo værd at prøve. Skal du ud at spille om et par dage, så kan du stadig nå at modtage det inden kampen, hvis du vælger at bestille i dag. Vi har hurtig levering, hvilket vil sige, at vi leverer efter 1-2 dage. Så du kan godt nå at få det til weekenden, hvis der er et par dage til den.

Hvis du ikke før har erfaring med at bruge K-Tape, så kan det være en rigtig klog beslutning at købe det, der allerede er skåret. På den måde er du sikker på, at du får det skåret tilpas. Det ville jo være ærgerligt at få det bestilt, og så komme til at skære det ud i en forkert størrelse. Så hvis du vil være sikker på, at du får det, så det passer til din albue, dit knæ eller din ryg eksempelvis, så kan det virkelig betale sig.

Hvis du ikke selv kan få det placeret ordentligt, så det sidder, som det skal, så kan det være en ide at få en medspiller eller din træner til lige at sætte det ordentligt. Du får ikke meget gavn af det, hvis det ikke er placeret korrekt. Har i en massør eller læge tilknyttet, så kan det være en god ide at lade ham eller hende om at gøre. En massør burde i hvert fald kunne være i stand til at sætte det korrekt på. Du kan også selv sætte dit K-Tape på, så længe du bare er sikker på, hvordan det skal sidde.

Du skal ikke være bange for, at kvaliteten ikke stadig er i top, hvis du vælger at bestille billigt K-Tape her fra Unisport. Selvom vi kan levere dig gode priser, så er det ikke ensbetydende med, at vi går ned på kvalitet. Så du kan sagtens være rolig, når du ser de skarpe priser. For det er stadig samme høje kvalitet, som du får. Vi kører med de lave priser for din skyld, så alle har råd til at holde sig kvit med skaderne.

Når man er fodboldspiller eller bare dyrker sport generelt, så er skader det mest frustrerende. En skade sætter dig direkte ud af spillet, ligegyldigt hvor meget du gerne vil spille. Og det er ligegyldigt, om du er amatørspiller eller spiller på et professionelt niveau. Når man som sportsudøver bliver skadet, så skal man have mulighed for at komme så nemt igennem det som muligt. Og derfor kan du altså købe K-Tape til en god pris hos os, da vi gerne vil være med til at sikre, at du kan komme igennem din skade, selvom du ikke er ansat som professionel fodboldspiller.

Har du en større skade, så har du højst sandsynligt brug for en del tape, hvis du gerne vil spille med det over flere kampe. Derfor kan det være en god ide at købe mere end en pakke K-Tape på en gang, for så får du nemlig rabat. På den måde kan du altså spare yderligere penge på det i forvejen billige K-Tape. Og det gør sig gældende for alle former for tape – både forskåret og rullerne.

Hvis du ender med at falde for det tape, der er forskåret, så er det lige vigtigt at påpege, at det er i voksne størrelser. Så hvis tapen er beregnet til et barn, så er det en god ide at købe en rulle og skære det til selv. På den måde er du sikker på, at du vil få nogle størrelser, der passer. Det er nok begrænset, hvor meget dit barn går op i at bruge K-Tape, men hvis du har et barn, der eksempelvis spiller på et højt niveau, eller som bare har en iver for at komme på banen igen, så kan det være en god ide at bruge det.

Hvis du ikke er skadet lige nu, men måske bliver det engang i fremtiden, så kan det være en god ide at huske på Unisport. Så ved du nemlig, hvor du skal gå hen for at kunne forebygge og forbedre dine muskelspændinger og blodgennemstrømning. Har du først fået en skade, så er det ikke sikkert, at tapen virker. Det kan dog forebygge mod en eventuel muskelspænding, så hvis du begynder at mærke noget et sted, så husk at bruge tapen inden skaden kommer.