Kun i dag: Op til -40% på løbesko ❯

Medicintasker

Her finder du vores udvalg af medicintasker. Vi har et stort udvalg af forskellige tasker samt tilbehør til den. Uanset om du skal have en ekstra saks eller en helt ny taske, så finder du det lige her. Én ting er sikkert, og det er, at man aldrig må gå ned på udstyr. Og sådan er det også med sikkerheden. Hvis uheldet er ude, og en holdkammerat er kommet til skade, er det altid godt at have en ispose eller andet ved hånden. Derfor er det en god ide at bestille en medicintaske hos Unisport.dk!

Læs mere
Medicintasker
Kompakt Normal
Filter

Når der i klubben skal bruges nye medicintasker, er der mulighed for at finde en række forskellige modeller. Her kan det være vigtigt at finde ud af hvad behovet er, hvor mange isposer, der skal være i den, om det skal være en taske der er let at tage med rundt, eller om det skal være en mere kuffertlignende medicintaske. Vi har et godt udvalg her på Unisport.dk, der sikrer dig den eller de helt rigtige medicintasker fra start.

Find ud af om du skal have en medicintaske uden indhold, og så selv fylde den op med de ting i ser som en nødvendighed i klubben. Med medicintasker, er du altid sikker på at finde den helt rigtige model her på Unisport.dk. Du skal blot finde ud af hvad dit eller klubbens behov er, og så er du i gang med finde det hele lige her.

Gør det let for dig selv, og bestil en af de medicintasker med indhold, som gør at du er godt forberedt fra start. Det kan være med til at gøre en forskel, at du som klub har en taske, der er fyldt op med isposer, elastikbind, kulde og varmeartikler, samt hvad der ellers kan være brug for.

Find dine nye medicintasker lige her på Unisport.dk.