Gå ikke glip af vores sommerudsalg! ☀️😎 Køb nu
Populære Kategorier
  Produkter

   Kulde/Varmeartikler

   Her finder du alle vores kulde- og varmeartikler, der skal hjælpe dig med at restituere og komme dig efter en hård omgang træning. I vores shop finder du alt fra engangsisposer, massageolier til kompressionswrap, så uanset hvad du leder efter, finder du det lige her på Unisport.dk. Vi leverer med dag-til-dag levering, så du skal sjældent vente mere end 24 timer på din forsendelse!

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Der kan være brug for både at få kulde på kroppen, og at få den varmet op, alt efter hvilken idrætsgren du er i gang med. Varmeartikler vil ofte være gode i opvarmningen, og kulde er til at slå skader ned, og gøre det muligt for spilleren at fortsætte. Find ud af om du skal have både kulde/varmeartikler – eller om det blot skal være en af tingene – du finder det hele på Unisport.dk.

   Udvalget af kulde/varmeartikler består blandt andet af isposer, kompressionsbind, muskelvarmer creme og kompressionswrap. Det giver dig en lang række af muligheder for at finde det helt rigtige udstyr til medicintasken i klubben. Det kan være vigtigt for spillere, der har tendenser til fibersprængninger lige at få lidt ekstra muskelvarmende creme på, og er der nogle som har ankler eller skuldre, der ikke kan tåle alt for hårde slag, kan det være godt med en ispose, hvis uheldet skulle være ude.

   Giv dig selv muligheden for at finde de kulde/varmeartikler, er er behov for. Uanset om du er privat eller kommer fra en klub, har du mulighed for at finde de rigtige artikler her. Gør det let for dig selv, og bestil det hele lige her på Unisport.dk.