Populære Kategorier
  Produkter

   CD Leganés

   Velkommen til vores online CD Leganés shop her på Unisport.dk. Pepineros, som de også kaldes, er en klub fra udkanten af Madrid. Leganés sikrede sig med 4 point til nedrykningsstregen endnu en sæson i La Liga i sæsonen 2016/17. Derfor har klubben brug for al den støtte de kan få, så hvad venter du på? Bestil din nye CD Leganés trøje lige her på Unisport.dk. Vi har hurtig og nem bestilling!

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Club Deportivo Leganés, S.A.D. eller bare CD Leganes er en klub som ligger i udkanten af Madrid. De blev stiftet tilbage i 1928 og spille deres hjemmekampe på Estadio Municipal de Butarque, som kan rumme op til 10954 tilskuere. CD Leganes trøjen er karakteriseret af de traditionelle blå og hvide striber og dette er første gang nogensinde man ser den i La Liga. Så støt klubben i deres jagt på overlevelse ved, at købe den nye CD Leganes trøje.

   Selvom klubben endnu har et mesterskab til gode og er et af de mindre hold i ligaen, så har de haft store navne i truppen før. Spillere som Eto’o, Pierre Webo og José Chamot har alle båret CD Leganes trøjen. Nu er det spiller som Szymanowski, Gabriel og TOni Dovale som spiller i den stribede CD Leganes trøje.

   Hvis du er på udkig efter en ny CD Leganes trøje så er du kommet til det helt rigtige sted her hos Unisport. Vi har et stort udvalg af forskellige fodboldtrøjer og du kan blandt andet finde den ny Leganes trøje lige her. Vi tilbyder også tryk på trøjer, så du kan få din yndlingsspillere på trøjen eller endda dit eget navn og nummer. Vi har hurtig levering med billig fragt så du kan få den allerede i morgen.

   Se alle mærker