Vitesse

Nu har vi fået den nyeste spillertrøje fra Vitesse på shoppen. Så hvis du er fan af den traditionsrige hollandske fodboldklub, og hvis du endnu ikke har fået købt 14/15 klubtrøjen, så er det da bare med at få den bestilt i dag. Vi har hurtig levering, så du kan allerede tage den over hovedet i løbet af få dage, hvis du bestiller den nu.

Det er let at få tryk på din Vitesse trøje, så hvad enten du har lyst til at få spydspidsen Abiola Dauda, den danske legende i klubben Mads Juncker eller sågar dit eget navn og nummer bag på, så er det altså muligt. Vitesses ikoniske sorte og gule klubtrøje, der stadig har de samme farver, som 1892 holdet også rente rundt med, venter bare på dig.

Så hvis du er fan af hollandsk fodbold, og hvis Vitesse Arnhem har en særlig plads i dit hjerte, så er det da bare med at få bestilt trøjen i dag. Vi har hurtig levering og en lang returret, og vi yder altid en god service, hvis du måtte have nogle spørgsmål. Så bær trøjen med stolthed og vær med til at bære Vitesse igennem sæsonen. Også selvom det måske kun bliver hjemme fra sofaen.