Slutspurt på efterårdsudsalget ❯

AZ Alkmaar

AZ Alkmaar er anset som en af de mindre klubber i Holland. Men de er stadig i stand til at kæmpe med de store klubber i toppen af Eredivisie igennem mange år. Skal du også have din egen AZ Alkmaar trøje, så kan du finde den lige her i vores AZ Alkmaar shop! Sidste gang AZ vandt ligaen var tilbage i 08/09 sæsonen og der var det Louis Van Gaal som var træner for AZ. Ønsker du at støtte AZ Alkmaar i jagten på en ny titel, så kan du købe deres nye trøje her!

Læs mere
AZ Alkmaar
Kompakt Normal
Filter

AZ Alkmaar er en af de mindre klubber i Holland, men har alligevel været med i toppen af Eredivisie i flere år. AZ Alkmaar har haft et par danske spillere i deres AZ Alkmaar trøje i form af Kenneth Perez og Simon Poulsen.

Hvis du vil have dit eget eksemplar af en AZ Alkmaar fodboldtrøje, så finder du den selvfølgelig på Unisport.dk i den ønskede størrelse. Vi har et stort udvalg af trøjer fra Alkmaar og flere andre af storholdene fra den hollandske Eredivisie. AZ Alkmaars seneste titel kom i sæsonen 2008/09 sæsonen, da Louis Van Gaal var cheftræner for holdet.

Her på siden kan du finde flere forskellige modeller af AZ Alkmaar kamptrøjer. Vi har både hjemme- og udebanetrøjen, samt en masse træningstøj. Så hvad venter du på? Bestil dit nye AZ Alkmaar tøj i dag.