Espanyol

I Barcelona findes der mange klubber, dog tænker man oftest på FC Barcelona i dette sammenhæng. Dog findes et andet Primera Division klub i samme by og det er Espanyol. Man kan klart kalde dem for lillebror i byen og den karakteriserende blå og hvid stribet Espanyol bliver ofte undervurderet. Så vil du støtte underdogsene i Barcelona, når de beviser at de godt kan følge med de store hold, så kan du købe din nye Espanyol trøje her!

Læs mere
Espanyol
Kompakt Normal
Filter

Der findes mange fodboldklubber fra Barcelona, og en Primera Division klub fra millionbyen er Espanyol. Det er helt klart lillebroderen til Barcelona hvilket gør, at de fleste vælger at undervurdere klubben. Det skal man dog ikke gøre, da spillerne i klubben altid kæmper stenhårdt for at vise, at de ikke kan lide at være lillebror til FC Barcelona. Vil du gerne have fingrene i en Espanyol fodboldtrøje så finder du den her på Unisport.dk.

Her har du en klub, som spiller i de karakteriske blå og hvide striber, og et af klubbens kælenavne er Blanquiblaus, der oversat til dansk betyder de blå og hvide. Med et stadion større end Telia Parken, er det omkring 40.000 højtråbende tilskuere der støtter holdet i tykt og tyndt.

Har du besluttet dig for at skaffe en Espanyol fodboldtrøje, så kan du bestille den lige her i vores Espanyol shop. Vælg din størrelse, og beslut om du ønsker med eller uden tryk på. Så sørger vi for hurtig levering!