AS Roma-trøjer

Roma trøjerne er nogle af de absolut fedeste spillertrøjer i hele Italien. Det kan der ikke være nogen tvivl om. De har en fed farve, som kun Roma spiller i, og de vil klæde enhver fodboldspiller. Så hvis du endnu ikke har fået din Roma-trøje, så er det på tide at få den bestilt. Her hos Unisport er vi glade for at kunne tilbyde dig et bredt udvalg af italienske trøjer, og lige netop Roma-trøjen er vi helt pjattede med.

Udover at være et af de største hold i Italien, så har de også en af de bedste italienske spillere på holdet. Francesco Totti er efterhånden blevet til en klublegende, må man nok indrømme, og de fleste fodboldspillere rundt omkring i verden kan ikke sige sig fri for at have rendt rundt som knægt og forestillet sig at være den aldrende midtbanegeneral. Han er et italiensk fodboldikon, som man vil komme til at huske i mange år fremover.

Dog er det efterhånden et par år siden, at klubben fra den italienske hovedstad har kunne løfte Serie A trofæet. De har ikke vundet ligaen siden 2000/2001 sæsonen. Er du Roma fan, så håber du nok stadig på, at det sker en dag, og har du ikke fået din egen AS Roma trøje, så kan du være med til at bakke op om klubben ved at bestille den i dag!