Sporting Lissabon

Af de mange klubber i Portugal, er dette en af de mest velkendte for mange danskere. Det er der flere grunde til, og kigger du på målmandsposten, har der været en ganske markant spiller på den plads – nemlig Peter Schmeichel. Han spillede 2 år i klubben, og var en markant personlighed, der gjorde at flere danskere valgte en Sporting Lissabon fodboldtrøje.

De grøn og hvidstribede trøjer er meget markante og henover de sidste år, er der flere danske hold, som har slået sig på Sporting Lissabon. På vejen mod et europæisk eventyr er både Brøndby og FCN blevet slået ud af spillerne i en Sporting Lissabon trøje – så i Danmark er ikke alle glade for klubben fra Portugal.

Vil du gerne have muligheden for at investere i en Sporting Lissabon trøje, har du mulighed for at gøre det her på Unisport.dk. Du kan selv bestemme om der skal tryk på trøjen, om det skal være af tidligere spillere i klubben, en nuværende eller et helt tredje navn. Når du har fundet ud af om din nye Sporting Lissabon fodboldtrøje skal være med eller uden tryk – bestiller du den lige her.

Kom i gang allerede i dag – vi sender din nye Sporting Lissabon trøje til dig.