FC Porto

FC Porto må siges at være en af de mere velkendte klubber i Portugal igennem de seneste par år. En af de årsager som har gjort, at der er kommet mere fokus på portugisisk fodbold, er nok da Mourinho var i spidsen for klubben og vandt Champions League. Dette har også været med til at give flere portugisiske klubber adgang til Europa. Vil du også støtte Porto i jagten på en ny Champions League titel, så kan du købe din nye Porto trøje her på Unisport!

Læs mere
FC Porto
Kompakt Normal
Filter

I portugisisk fodbold er der 2 klubber som har været meget toneangivende de seneste år, og den ene af de 2 klubber er FC Porto. Der er ingen tvivl om at holdet, der under ledelse af Mourinho vandt en af de europæiske titler har gjort sit til at flere portugisiske spillere er kommet mere ud i Europa. Vil du gerne have en FC Porto fodboldtrøje, er det selvfølgelig noget du har mulighed for at finde lige her på Unisport.dk.

Portugal har i de sidste mange år været med i toppen af europæisk fodbold, hvor der blandt andet er spillere som Cristiano Ronaldo og Pepé, der har ført taktstokken. Det samme kan ikke helt siges om klubholdene, der dog præsterer på et godt niveau – og derfor er det også forståeligt, hvis du gerne vil vise din støtte til holdet, ved at købe en FC Porto trøje.

Det eneste du skal bestemme dig for, er hvilken FC Porto fodboldtrøje du vil have, om den skal være med tryk eller ej og hvilken størrelse du skal have den i. Find ud af det allerede i dag, og bestil så din nye FC Porto trøje lige her på Unisport.dk.