Populære Kategorier
  Produkter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Portugisiske fodboldtrøjer

   Der er nogle ligaer, som ikke har lige så mange interessante hold, som de helt store ligaer, og så popper de alligevel op med enkelte hold, der har det med at komme langt i de europæiske turneringer. Er du på udkig efter portugisiske fodboldtrøjer, hvor hold som Sporting Lissabon, FC Porto og Sporting Braga hører hjemme, er det lige her du har mulighed for at finde dem.

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Et af de mest prominente navne fra Portugal er selvfølgelig Cristiano Ronaldo, og så er der også José Mourinho – der er en af de mest karismatiske trænere i nyere tid. De har begge spillet for portugisiske hold, og Mourinho har været med til at føre Porto frem til flere store triumfer, da han var træner i klubben.

   Er du interesseret i portugisisk fodbold, og vil du gerne eje nogle af de portugisiske fodboldtrøjer, er det her ved Unisport.dk du finder dem. Vi har trøjer fra flere af klubberne, og du har mulighed for at finde dem til både børn og voksne.

   Find ud af hvor mange trøjer du skal bruge, hvilke klubber de skal være fra, og bestil så de portugisiske fodboldtrøjer du gerne vil have. –Bestil dem allerede i dag – lige her på Unisport.dk.

   Se alle mærker