Slutspurt på efterårdsudsalget ❯

FCM Shop

Velkommen til vores online F.C. Midtjylland shop her på Unisport.dk. Her finder du et stort udvalg af FCM trøjer og merchandise fra "Ulvene fra Heden". FCM er én af de nyeste klubber, da den blev grundlagt i 1999, og har siden sin oprykning til Superligaen, ikke været rykket ned. Derfor er der intet at sige til, at det er et ægte tophold vi har med at gøre. Vis din støtte til ulvene med din nye FCM trøje, hvor du kan vælge at få dit eget tryk på eller din favoritspiller her hos Unisport.

Læs mere
FCM Shop
Kompakt Normal
Filter

Som et af topholdene i den danske Superliga, er du nødt til at eje en F.C. Midtjylland fodboldtrøje. Ulvene, som de også kaldes, er en klub fra Herning og Ikast og er siden deres første Superliga triumf i 2014/15 sæsonen, så småt begyndt at etablere sig som en titel kandidat. Klubben blev stiftet tilbage i 1999, og er derfor ikke mange år gammel. Med det offensive es, Pione Sisto, har de virkelig et interessant mandskab.

Vælg præcis den trøje du har lyst til, og beslut om du ønsker med eller uden tryk på. Du kan også få din yndlingsspiller skrevet på din FCM trøje. Når du er på udkig efter en F.C. Midtjylland trøje, så finder du den her på Unisport.dk.

Bestil din nye F.C. Midtjylland trøje i dag, og vi vil levere den med lynets hast! Vis din støtte til ulvene med en trøje!