Nike Premier fodboldstøvler

Nike Premier er fodboldstøvlerne til dig som ønsker en kvalitet skindstøvle, men de andre teknologier har mindre betydning. Med en overdel i blødt kænguruskind, så får du den pasform og komfort, som kun klassiske skindstøvler kan give dig. Hælen og midtfoden er lavet i gedeskind for bedre støtte og levetid. Knopperne er større og runde for at give dig et godt greb, og høj komfort på alle underlag. Nike Premier fodboldstøvlerne kan bruges på både græs og kunstgræs.

Læs mere
Nike Premier fodboldstøvler
Kompakt Normal
Filter

Her finder du en fodboldsko i et klassisk design, som lader dig fejre mange triumfer på banen; uanset hvilket niveau du spiller på. Nike Premier er baseret på det klassiske og rene design af en fodboldsko. Den er bare blevet forbedret, så der nu er bedre komfort, kontrol og hastighed.

Du får et godt greb i banen da knopperne er designet runde, og giver godt greb i underlaget. Nike Premier kombinerer gedeskind og kængurulæder for en utrolig smidig og behagelig pasform. Materialet og læsten kombineres for at tilbyde dig en sko, der passer som som om den er skræddersyet til din fod.

Hvis du vil have et par fodboldstøvler i samme klasse som adidas Copa Mundial og Puma King, så skal du vælge et par Nike Premier. Det er en klassisk fodboldsko i læder, der giver dig en tæt og naturlig boldføling og god kontakt med underlaget du spiller på. Vi har flere modeller fra Nike Premier her på Unisport.dk - Find den model, størrelse og farve som passer dig, og bestil den i dag.