Badesandaler

Velkommen til vores store udvalg af badesandaler, også kendt som klip klapper. Lad os starte ud med lidt historie. Ordet sandal stammer fra Grækenland. De ældste sandaler, af hvad man ved af, blev opfundet for over 10.000 år siden, men dengang var af et helt andet materiale – heldigvis for os, har badesandaler være gennem en ekstrem udvikling.


Materialet på sandaler er ikke den eneste ting, som har ændret sig. Men også opfattelsen af badesandaler har ændret sig dristigt. For ikke lang tid siden, blev badesandaler kun brugt grundet den komfort, som de bringer. I dag er de også brugt, som et mode statement. Hos Unisport forstår vi bestemt denne trend. Et outfit med badesandaler, med eller uden sokker, bringer en følelse af komfort blandet med et sporty og cool look. Hvis du er enig med os, er du kommet til den rette destination på internettet.

Unisport tilbyder et vanvittigt stort udvalg af badesandaler fra nogle af de største og mest populære sport mærker i verden.

Nike badesandaler

Vores udvalg af Nike badesandaler består af Nike Badesandal Kawa Shower, Nike Badesandal Benassi JDI, Nike Benassi Solarsoft og Nike Kawa Shower modellen. Bunden i badesandalerne er lavet med en masserende sål, der sammen med Phylon sålen tilbyder en fantastisk komfort. Sålerne er designet til at dræne vandet fra sandalerne. Vi tilbyder selvfølgelig Nike badesandaler til både børn og voksne. Se vores store udvalg og få dine Nike badesandaler hos Unisport i dag.

Adidas badesandaler

Udvalget af adidas badesandaler består af adidas Badesandal Duramo og adidas Badesandal Aqualette Cloudforam. Duramo modellen kommer i to farvevarianter Sort/Hvid og i Core Sort, hvor Badesandal Aqualette kommer i sort med et hvidt adidas logo printet på toppen og en hvid sål. Tager man et kig på materialerne, er adidas badesandalerne med en blød EVA overflade, og EVA i midten af sålen, hvilket giver en bedre stødabsorption. Sidst men ikke mindst tilbyder vi adidas badesandaler til både børn og voksne. Se vores store udvalg af adidas badesandaler og køb dit par i dag.

H2O badesandaler

Vi introducerer H2O badesandaler. H2O er et dansk mærke, som er specialiseret i at lave produkter med høj komfort. Det er et af de mærker, som tilbyder mest komfort når det kommer til badesandaler. Vores udvalg består af H2O Badesandal Velcro og H2O Badesandal Sport. De findes i to farvevarianter Sort/Hvid og Navy/Multifarve. Den store forskel mellem de to badesandaler er lukningen. H2O tilbyder en hård badesandal uden lukning, og en med velcro lukning. En velcro lukning gør det muligt at justere badesandalerne, hvilket giver et personligt og perfekt fit til alle typer fødder.

Hummel badesandaler

Hummel er et andet kendt dansk mærke, der blandt andre, har været hovedsponsor for det danske landshold i mange år. Hummel står for kvalitet og komfort, samt er kendte for deres logo, som er designet med striber lavet som pile. Vores udvalg består af Hummel Badesandal Larsen, Badesandal Jensen og Sport Badesandal. Ligesom ved adidas badesandaler, så benytter Hummel også EVA. Når det kommer til farvevarianter, spiller Hummel, ligesom andre mærker, den sikre med en Sort/Hvid model. Dog tør Hummel også være lidt vovet med Hummel Sport Badesandalen, som kommer med en grå overdel og havblå sål. Vi håber at du nød vores lille Tour de Badesandaler – Nu er alt du skal gøre, at vælge dine favorit badesandaler. Unisport garanterer høj kvalitet, lave priser og hurtig levering.