Top 5 mest solgte trøjer

08.12.2017

Skrevet af Frederik

Det er snart jul, og det betyder, at vi næsten er halvvejs gennem sæsonen. Derfor har vi tjekket op på tallene af solgte trøjer for at se, hvilket hold der er det mest populære indtil videre denne sæson.

Vi kommer helt sikkert til at kigge mere på tallene, når sæsonen lakker mod enden i foråret. Det giver dog stadigvæk et sjovt indblik i, hvilken klubtrøje der er den mest eftertragtede indtil videre i denne sæson. Er det Barcelona, Manchester United eller en helt tredje?

Scroll ned, og se listen her!

5. Danmark Hjemmebanetrøje

VM-hypen begynder stille og roligt at bygge sig op. I kølvandet på Danmarks nedsabling af Irland og den favorable lodtrækning til VM i Rusland, er Danmarks landsholdstrøje blevet mere og mere attraktiv. Og det er vel klart nok. Hvem vil ikke have en rød DK-trøje til sommer, når de danske gutter skal i aktion til verdens største fodboldturnering?

4. Chelsea Hjemmebanetrøje

De forsvarende engelske mestre indtager fjerdepladsen på listen over flest solgte trøjer hos Unisport i denne sæson. Chelsea har i mange år været et populært hold hos Unisport, og Andreas Christensens succes ud til at have gjort en trøje fra London-klubben endnu mere eftertragtet. Dog ikke nok til en placering i Top 3.

3. Real Madrid Udebanetrøje

Kongeklubben er lidt overraskende den eneste spanske klub i vores Top 5 og har dermed slået Barcelona med længder, ligesom de også gjorde det i sidste sæson med Champions League- og La Liga-triumfen. Og når man har en spiller Cristiano Ronaldo, er der vel ikke noget at sige til, at Real Madrid er at finde blandt vores mest solgte trøjer. Værd at bemærke er, at det er ude- og ikke hjemmebanetrøjen, der er den mest populære Real Madrid-trøje, så folk har altså vist den sorte trøje en masse love i år.

2. Manchester United Hjemmebanetrøje

Ligesom Real Madrid og Chelsea er Manchester Uniteds trøjer altid nogle af Unisports mest solgte. I år virker også som året, hvor den traditionsrige Manchester-klub har en god mulighed for at tage mesterskabet og samtidig kæmpe med om trofæet med de store ører. Det ved Manchester United fans i Danmark, så støtten i år er næsten helt i top.

1. Liverpool Hjemmebanetrøje

Den store vinder er dog Liverpool FC. Og vi kan bekræfte, at Mohamed Salah-effekten er en ting. Den egyptiske troldmand er en af Liverpools fantastiske fire i front, som er ultra-populære i øjeblikket. Og det kan vi også se på trøjesalget. Liverpools hjemmebanetrøje tager førstepladsen i stor stil og er Unisports mest solgte fodboldtrøje i denne sæson.

Vil du støtte nogle andre klubber end de fem ovenfor? Så tjek alle vores trøjer og tryk lige her.