Byt julegaverne helt frem til d. 31. januar 2017

13.10.2016

Skrevet af Jonas

Juleræset er ved at være slut og du har måske fået nogle gaver, som ikke passer helt. Læs med her, hvor vi forklarer hvordan du nemt bytter dit nye yndlingsgear.

Byt julegaverne frem til d. 31 januar 2017

Ved køb på vores side har du normalt 30 dages returret, men det er naturligvis ikke fair, hvis i skal stresse for at bytte gaverne lige efter jul, så i den gode kundeservices navn giver vi jer hele januar måned til at sørge for det. Læs med her, hvis du ikke er helt sikker på hvordan man bytter gaverne nemmest.

Husk at produkter som er personaliseret med eksempelvis tryk, brodering, eller ærmemærker kan ikke kan byttes eller returneres, som beskrevet i købsprocessen.

Hvordan bytter man nemmest:

Der er faktisk 2 måder at bytte sit produkt på, hvor én er smart og den anden er super smart. Igennem hele processen er det også værd at huske, at vores kundeservice er meget hurtigere end de fleste er vant til og via email kan du forvente svar oftest på under én time. Chat og telefon er naturligvis endnu hurtigere. Ananas i egen juice til side, forklarer jeg nu de 2 måder.

Den super-smarte måde:

Hvis man ikke kan vente og vil have sin rigtige størrelse hurtigt, så kan man med fordel sende produkterne retur og bede om pengene refunderet. Samtidig går man ind på vores side og bestiller den ønskede størrelse. På den måde modtager du det rigtige produkt langt hurtigere end ved en traditionel ombytning. Du kan også vente med at lave den nye bestilling, til vi har refunderet pengene.

Man kan med fordel bestille de ønskede produkter, og samtidig bestille en returlabel med for kun 10 DKK. Denne returlabel er ikke tilhørende en specifik ordre og kan derfor bruges til at sende de uønskede produkter retur.

Du kan også finde vores retur FAQ, som kan svare på endnu flere spørgsmål. Klik her.

Gaver købt i butikken

Hvis du har købt dine gaver i vores Flagship Store på Strøget, så har du samme byttefrist som online og kan stoppe forbi indtil d. 31/1-17. Varer købt i butikken kan ikke sendes ind til vores lager.

Åbningstider kundeservice

Vores kundeservice er klar til at hjælpe med alle spørgsmål i kunne have i løbet af dagen. Vore åbningstider er:

Mandag-Torsdag 10-21 Fredag 10-17 Mellem Jul og Nytår er vi til at træffe tirsdag til og med fredag, men er tilbage igen d. 2. januar.

Du kan kontakte os på telefon 33250803, live-chat, eller på unisport@unisport.dk.