Kom i form med Unisport | Læs mere her

07.01.2022

Skrevet af Sandra

Er du klar til at den nye sæson skydes i gang eller er du måske lidt bagud med træningen? Bare rolig - Unisport har din ryg! Læs mere for at se de vigtige ting for at holde sig i form!

De vigtigste ting til pre-season er TRÆN, LØB, GENTAG. Tiden mellem årets første dag og første træning, første trænings- og rigtige kamp er afgørende. Og hvem vil ikke være den bedste, når de vender tilbage til fodbold - det vil vi i hvert fald!

Træning

Først og fremmest skal du i gang med træningen, hvilket betyder, at du skal arbejde på dine færdigheder, og det gælder uanset din position på banen. Du kan lave alle slags øvelser, og du kan lave det i en park, i din have eller endda derhjemme. Hertil har du brug for det rigtige træningstøj, som f.eks træningsbukser, træningstrøje, og handsker.

Udover at få det rigtige træningstøj, har du også brug for træningsudstyr. Du skal bruge alt fra en fodbold, agility stige, slalomstang og sidst men ikke mindst en Catapult One.

Du kan se noget af vores udvalg nedenfor!

Udforsk vores træningsgear her

Løb

Som vi nævne ovenfor, så er LØB nøglen til din generelle kondition og at forblive i form. Løb hjælper dig med at holde dig i form og sikre dig, at du er klar og i den bedst mulige form, når du vender tilbage. Du kan løbe hvor end du er, og du mangler faktisk bare et par gode løbesko for at komme i gang. Vi har alt fra Nike, adidas og New Balance. Tag et kig på de mest populære løbesko nedenfor!

Udforsk løbesko her