PSG trøje

Paris Saint Germain eller PSG, som de også kaldes for, er et godt bud på en af de største klubber i Europa i fremtiden. For tiden dominerer de den hjemlige liga, dog har fokusset længe været en Champions League titel. I vores PSG shop finder du både hjemme og udebanetrøjen. Du kan også vælge at få tryk på trøjen, så vælg blandt dine yndlingsspillere fra PSG eller få dit eget navn og nummer på trøjen. Her hos Unisport har vi hurtig levering med billig fragt, så modtag din nye trøje allerede i morgen!

Læs mere
Kompakt Normal
Filter

Kan du fornemme duften af baguette, croissant og pokaler? Det er fordi, at du er kommet til vores PSG shop. Den franske hovedstads klub Paris Saint Germain er et de varmeste hold i fodboldeuropa. Det skyldes primært alle de store stjerner som Cavani, Di María og Thiago Silva der til dagligt render rundt i en PSG trøje.

Hvis du ønsker at eje en PSG trøje så er det her, i vores PSG shop, du finder den. Vi tilbyder PSG trøjer til voksne og børn. Du vælger selv om det skal være med eller uden tryk, og hvilket navn det så skal være. Udover spillertrøjerne fra Paris, så har vi også en masse merchandise i form af træningsudstyr og actionfigurer af spillerne. Hvis du på noget tid er i tvivl vedrørende et produkt her i shoppen, så tøv ikke med at give os et kald!