Champions League-støvler fra adidas | Fyldt med retro-vibes!

28.09.2021

Skrevet af William

Nostalgi blandet med moderne teknologi. Det er opskriften på den nyeste adidas-lancering. Og vi er ret begejstrede. Og det burde du også være.

Champions League er startet og vi har alle set frem til det. Der er noget vildt over at de de største stjerner præstere deres bedste mens de kæmper mod hinanden på de største stadions rundt omkring i Europa.

adidas har allerede lanceret deres officielle kampbold til turneringen. Og nu er det tid til støvlerne. Vi kan allerede fortælle dig, at det ikke er nogle helt almindelige støvler. Vi bliver forkælede med to vilde remakes. Der er comeback til Predator Pulse og F50 adizero Prime. Lad os tage et kig på dem først og så tale om dem efter!

Fortsætter efter billederne

Predator Pulse

Lad os starte med Predator Pulse. Den bliver ofte glemt. Men den var ret hypet, da den lancerede i 2003 forud for EM 2004. Det er første gang, adidas lave et remake af denne model. Overdel er 1:1 af originalen. Den er lavet af læder foran med de klassiske gummi-elementer, som vi kender Predator for.  Seks af disse for at være helt præcis. Den originale Predator Pulse var udstyret med et PowerPulse-element i sålen, der var en lille vægt forrest i foden, der skulle hjælp med at give kraft til dine spark. Dette er dog ikke med på den nye model. Sålen er den samme, som vi ser på Predator Freak i dag. Så det er et godt miks mellem nostalgi og moderne teknologi i disse støvler.

Farverne på støvlen er de klassiske Champions League-farver. Mørkeblå, hvid og sort.

F50 adizero

Disse er et miks mellem F50 adizero fra 2011 og den seneste generationer af speedstøvler fra adidas kalde 'X'. Og vi må være helt ærlige - det her er stjernen i denne lancering. Et par støvler, som enhver aficionado vil elske at have. Og nu kan se ske. Overdelen er som den originale adiLITE Twin fra F50 adizero. Et tyndt og let materiale, der giver et lækkert touch. F50 adizero var faktisk den letteste støvle dengang den lancerede - 145 gram. Ligesom med Predator Pulse, så har sålen et moderne touch. Det er den samme sål, der er brugt på de nyeste X-støvler som Ghosted og Speedflow.

Den moderne sål gør faktisk, at støvlerne er en smule lettere end den originale. Så de er virkelig lavet til fart. Oveni det, så se de også fantastisk ud med deres sølvfarvede Champions League-look!

Det bliver fedt at se de største stjerne med disse på banen i Champions League. Predator Pulse bliver båret af Pogba, Koke og Alaba mens F50 kommer til at sidde på Benzema, Di Maria og Thomas Müller.

Hvem glæder sig? Det gør vi i hvert fald. Du kan tjekke adidas' Champions League-støvler ud i dag!

Du kan finde støvlerne hos Unisport ved at klikke her!