Landsholdet og hummel præsenterer 3. trøje | Eksklusivt hos Unisport

25.05.2021

Skrevet af William

Normalt ser man kun to trøjer til landsholdet - en hjemme- og en udebanetrøje. Men hummel lancerer i dag en helt ny og tredje trøje, som det danske landshold faktisk også skal bruge. Og den kan købes eksklusivt hos Unisport!

I marts 2021 præsenterede hummel og det danske herrelandshold nye trøjer, som skal bruges denne sommer, når drengene skal kæmpe om europæisk guld mod de største nationer. To elegante og meget klassisk udseende trøjer, der hurtigt begge blev favoritter blandt danske fans.

Nu er tiden så kommet til, at herrelandsholdet faktisk får præsenteret endnu en trøje. I forbindelse med at Kasper Hjulmand udtager sin 26-mand store trup til slutrunden, præsenteres der samtidigt en 3. trøje til holdet. Og hvorfor nu det? Svaret faktisk ret så simpelt;

På grund af, at den nye Danmark hjemmebanetrøje har hvide ærmer, så er Danmark nødt til at at have en tredje trøje, der kan bruges i tilfælde af at både hjemme- og udebanetrøjen ikke må anvendes. Derfor har hummel spurgt de danske fans om, hvilken trøje der er deres favorit gennem tiden - og ud fra dette har de lavet en komplet rød trøje. Den er kraftigt inspireret fra den legendariske 1986-trøje. Dette kan ses på de vertikale striber og den måde, mønsteret er delt op på midten af trøjen.

Denne unikke Danmark 3. trøje er også en hyldest til de danske fans og Den Røde Mur, som endetribunen i Parken hedder, når Danmark spiller på hjemmebane og hvor mange af de mest trofaste fans er placeret.

Den danske 3. trøje skal faktisk allerede i aktion i næste kamp, hvor Danmark skal spille imod Tyskland. Det bliver spændende at se, om denne festlige trøje kommer til at skabe en fest på banen!

Vi ser frem til at den bliver båret af de danske stjernespillere. Du kan købe den nye Danmark 3. trøje eksklusivt hos Unisport i dag.

Du kan finde den danske trøje lige her!