adidas Copa Sense | En ny Copa træder til

16.02.2021

Skrevet af Sandra

En af de mest behagelige fodboldstøvler har fået en opgradering! Og det er ikke en lille én - vi taler om ny overdel, nye teknologier og en ny sål. Det er faktisk en helt ny støvle! Læs mere om Copa Sense nedenfor.

adidas Copa historie

Copa-siloen har været en del af adidas' historie i lang tid. Faktisk siden 1978, hvor Copa Mundial blev lanceret. I mange år var Copa Mundial den eneste slags Copa på markedet - bortset fra nogle specielle udgaver og lignende. Indtil 2016, hvor adidas lancerede Copa 17.1 - en helt ny tilføjelse til Copa-verdenen. Denne nye type Copa blev hurtigt en succes og er siden 2016 blevet lanceret i 4 versioner - 17.1, 18.1 og fra og med 2018 blev den lanceret i en laceless version kaldet 19+ og 20+. Men nu kan du glemme alt om disse fire versioner. Fordi det nu er tid til en helt ny og helt anden slags Copa - Copa Sense!

adidas Copa Sense

Copa Sense er navnet på den nye version af Copa. En Copa, der faktisk er bygget indefra og ud. Årsagen til, at den hedder 'Copa Sense', finder vi i en ny innovation fra adidas kaldet 'sense pods'. Disse sense pods er lavet, så du kan have det mere behageligt på banen end nogensinde! Disse pods findes både på indersiden og ydersiden af støvlen - mildt sagt forbløffende, ikke?

Men før vi graver ned i teknologierne i denne nye Copa Sense, så lad os tage et øjeblik for at beundre den første colourway til denne vilde støvle - som faktisk er en del af Superlative kollektionen fra adidas. Med en sort overdel og en slags 'bølget' design ser Copa Sense slank og hurtigere ud end nogensinde. Hvilket er en følelse, som du får øjeblikkeligt, når du får fat i den for første gang. Sålen på Copa Sense er ikke sort - men gylden! Den sorte og gyldne combo giver os et meget klassisk design til en innovativ fodboldstøvle.

Fortsættes nedenfor billederne

Sense pods

Som nævnt ovenfor har Copa Sense disse 'pods' både indvendigt og udvendigt. På indersiden er de skabt til at udfylde det rum, du normalt føler, når du har en fodboldstøvle på. Det betyder, at du oplever en problemfri forbindelse mellem støvlen og din fod. På ydersiden af støvlerne finder du også disse pods - men her kaldes de 'touch pods'. Disse touch pods hjælper dig med at absorbere boldens energi og dermed kan de hjælpe dig med at kontrollere og aflevere bolden endnu bedre end før.

Udover disse fantastiske pods er Copa Sense udstyret med en K-læderoverdel for at give den mest behagelige oplevelse muligt. Apropos overdelen - Copa Sense + er selvfølgelig laceless og Copa Sense .1 er med snørebånd. Under støvlen finder du en ny form for sål (som vi fik et smugkig af på Copa Eternal Class i sidste uge), hvor nogle knopper er blevet re-designet. Og vigtigst af alt - nogle af knopperne kan bøje, når de er i kontakt med bolden. Det giver dig et endnu bedre touch på bolden end du kunne forestille dig.

Berømte fodboldspillere i Copa

Copa Sense bæres af mange store spillere. Først og fremmest vil den blive båret af Paulo Dybala og Joao Felix. Begge disse spillere har været frontmænd for Copa i nogen tid nu - og det vil de stadig være. Men som en ny tilføjelse til Copa-holdet, ser vi en mester i at kontrollere og aflevere bolden til Copa Sense-holdet - Thiago fra Liverpool. Og på kvinde siden i fodbold vil vi også se en superstjerne iført disse, da Melanie Leupolz også er en del af Copa Sense-holdet.

Hvis du er glad for den nye Copa Sense, så er du det rigtige sted. Fordi Copa Sense + og Copa Sense .1 kan bestilles hos Unisport nu!

Køb Copa Sense på Unisport her!