Støvleopdatering fra adidas | Inklusiv den nye X Ghosted

11.08.2020

Skrevet af William

De nye støvler fra adidas giver os nogle friske farver og de nyeste innovationer fra tyskerne.

Vi har set en masse farver fra adidas på det seneste. I maj fik vi Uniforia og i juni blev vi forkælet med Localy støvlerne. Disse støvler kom i alle regnbuens farver og de kunne virkelig skille sig ud på banen. Nu er det tid til at få nogle nye farver - og også en helt ny støvle.

adidas Inflight inkluderer den nye X Ghosted, som du nok har set på vores sociale medier på det seneste. Og nu er den her endelig. Lad os tage et kig på hele kollektionen!

Fortsætter under billederne

Vi starter med at kigge på de nye X Ghosted. Den ser godt ud med sine hvide og guld-detaljer. Og den gennemsigtige overdel er stadig noget, der får vores hjerte til at slå lidt hurtigere end normalt. Den ser vild ud! Hvis du vil vide mere om den nye X, så kan du se læse vores artikel om den lige her.

.

Så har vi Predator. Den skuffer aldrig. Det er endnu en vild farvevariant fra adidas. Den hvide overdel med sorte og guldfarvede detaljer er blandt de flotteste Predator 20 indtil videre!

Copa holder det simpelt som en rigtig læderstøvle. Men den kommer selvfølgelig i en iøjnefaldende blå farve.

Sidst, men ikke mindst, har vi Nemeziz. En lækker, rød støvle. Perfekt til spilleren, der gerne vil vise, hvem der bestemmer.

 

Du kan få fat i de nye adidas Inflight-støvler før alle andre hos Unisport på forsalg netop NU!

Du kan finde adidas Inflight lige her.