Efterårsudsalget er i gang! ❯

adidas Nemeziz

adidas Nemeziz er de tyske giganters seneste innovative fodboldstøvle. Nemeziz fodboldstøvlerne bliver introduceret til den kommende 2017/18 sæson og er udstyret med den nye Dual Lock konstruktion rundt om anklen sammen 360Torsion Tape for smidighed og perfekt lockdown. Overdelen er lavet af det helt nye adidas agility bandage, der er inspireret af medicinsk tape. Nemiziz støvlerne har også adidas' Non Stop teknologi, der sikrer perfekt boldføling i alt slags vejr. Find de nye adidas Nemeziz støvler her!

Læs mere
Kompakt Normal
Filter

adidas Nemeziz - En fodboldstøvle lavet til playmakeren

adidas Nemeziz er en unik fodboldstøvle. Støvlen er designet til Lionel Messi og garanterer en en perfekt balance mellem fart, smidighed og greb. Sammensat med en sål der er lavet til alle mulige underlag - alt sammen skrevet mere detaljeret her nedenunder. Til skabelsen og lanceringen af denne nye støvle havde adidas specielt én ting i tankerne, nemlig at fokusere på feedbacken fra deres kunder. Dette resulterede i, at de fik skabt et produkt som kunne bringe alt feedback sammen til én unik støvle. En støvle som er lavet til en all around præstation. Nu står vi tilbage med en støvle som er indbegrebet af både letvægtskomfort, greb, holdbarhed og ikke mindst kontrol. Støvlen passer perfekt til spilleren som ønsker boldbesiddelse samt en fuld kontrol på bolden. Dette er støvlen ideel til. da overdelen er udstyret med TorsionTape hvilket er produceret af blødt og fleksibelt bånd - typen af bånd som også bruges af både boksere samt ballerinaer da det øger deres stabilitet og styrke. Dette er kombineret med en dobbeltlås krave konstruktion som forbedrer fodens låsetilstand så den sidder ordenligt fast og sikrer din fod mod at glide rundt i støvlen. Alt sammen lavet til give din fod den nødvendige støtte og optimale følelse når du sparker til bolden med dine adidas Nemeziz fodboldstøvler.

adidas Nemeziz - TorsionTape teknologi

Da adidas skulle lave deres design til denne støvle fandt de megen inspiration fra andre sportsgrene såsom boksning og dans. De brugte denne teknologi til deres nye støvler med ønsket om tilbyde spillerne en føle af total kontrol samt selvtillid under brug. Adidas Nemeziz kan prale af at kunne låse din fod fast til støvlen via dets TorsionTape teknologi. Teknologien tilbyder at holde din fod tæt på sålen så din hæl ikke glider fra sin optimale position.