adidas Nemeziz

adidas Nemeziz - En fodboldstøvle lavet til playmakeren

adidas Nemeziz er en unik fodboldstøvle. Støvlen er designet til Lionel Messi og garanterer en en perfekt balance mellem fart, smidighed og greb. Sammensat med en sål der er lavet til alle mulige underlag - alt sammen skrevet mere detaljeret her nedenunder. Til skabelsen og lanceringen af denne nye støvle havde adidas specielt én ting i tankerne, nemlig at fokusere på feedbacken fra deres kunder. Dette resulterede i, at de fik skabt et produkt som kunne bringe alt feedback sammen til én unik støvle. En støvle som er lavet til en all-around præstation. Nu står vi tilbage med en støvle som er indbegrebet af både letvægtskomfort, greb, holdbarhed og ikke mindst kontrol. Støvlen passer perfekt til spilleren som ønsker boldbesiddelse samt en fuld kontrol på bolden. Dette er støvlen ideel til, da overdelen er udstyret med TorsionTape hvilket er produceret af blødt og fleksibelt bånd - typen af bånd som også bruges af både boksere samt ballerinaer da det øger deres stabilitet og styrke. Dette er kombineret med en dobbeltlås krave konstruktion som forbedrer fodens låsetilstand så den sidder ordenligt fast og sikrer din fod mod at glide rundt i støvlen. Alt sammen lavet til give din fod den nødvendige støtte og optimale følelse når du sparker til bolden med dine adidas Nemeziz fodboldstøvler.

adidas Nemeziz - TorsionTape teknologi

Da adidas skulle lave deres design til denne støvle fandt de megen inspiration fra andre sportsgrene såsom boksning og dans. De brugte denne teknologi til deres nye støvler med ønsket om tilbyde spillerne en følelse af total kontrol samt selvtillid under brug. Adidas Nemeziz kan prale af at kunne låse din fod fast til støvlen via dets TorsionTape teknologi. Teknologien tilbyder at holde din fod tæt på sålen så din hæl ikke glider væk fra sin optimale position. Følelsen af at dine fødder sidder fast i dine støvler fremhæver din selvtillid og optimerer fornemmelsen af at dine støvler er med dig hele vejen. Denne fantastiske support og stabilitet er især brugbart når du skal føre angrebspil på din modspiller på den sidste del af banen. Et sted på banen hvor de små marginaler kan vise sig at være bemærkelsesværdige og kampafgørende. Ydermere er støvlen lavet med mid-cut hvilket optimerer følelsen af ​​at dine støvler er låst fast til dine ankler, en følelse som gør at du føler dig selvsikker i dine adidas Nemeziz fodboldstøvler.

adidas Nemeziz - Ydersål og knoppe konfiguration

Sammenlignet med adidas Nemeziz's søskende, adidas X og adidas Predator, så tilbyder Nemeziz et lidt mere anderledes knoppesystem. Et knoppesystem som er designet til at kunne bruges på alle mulige underlag, og som ikke mindst giver dig muligheden for at forøge din acceleration og din hastighed. Sålen er lavet af et fleksibelt PEBAX materiale. Dette materiale gør støvlen essentiel til brug på både almindeligt græs og kunstgræs. Disse adidas Nemeziz støvler kan købes i alle mulige knoppesystemer, hvilket gør det muligt for dig, at finde dig den helt korrekte støvle uanset om det er støvle som skal passe til indendørs, mudret bane og alt derimellem. Adidas Nemeziz støvlen forsikrer at leve op til sine forventninger. Adidas Nemeziz er tilgængelige i alle forskellige knoppesystemer så du kan finde den helt rigtige. De forekommer i SG, TF, IC og ikke mindst den populære FG/AG version.

adidas historie - adidas Nemeziz

De første adidas Nemeziz støvler blev udgivet til 2017-18 sæsonen. På dette tidspunkt var det et helt nyt koncept indenfor fodboldstøvlernes verden og dermed også en meget revolutionerende, specielt i forhånd til hvordan fabrikanterne så på hvordan fodboldstøvlerne skulle produceres fremadrettet. Det ændrede spillet da det først var her, at denne teknologi blev brugt til støvlernes overdel, da man tidligere hen havde haft brugt syntetisk materiale. Lionel Messi, den såkaldte argentinske magiker hjalp til med støvlens design og var inkluderet i processen helt fra designets start og frem til støvlerne i sin tid blev til virkelighed. Lionel Messi selv, valgte ikke at bruge dem uden snørebånd og brugte istedet dem med snørebånd da det i hans overbevisning var federe at kunne smadre modstanderholdet selv med snørebånd.

adidas Nemeziz tilbyder en del forskellige farvevarianter og kombinationer alene for at kunne tilfredsstille køberne. Du kan få disse Nemeziz i både klassisk sort men også i rød, blå, hvid og endda også pink. Disse kombinationer er naturligvis lavet til både børn og voksne. Ydermere i forhold til ren og skær popularitet så har adidas også lavet disse støvler i begrænset Limited Edition farvevarianter der i de kommende år vil indgå som et af samlernes favoritter.

Selvom adidas Nemeziz støvlerne var designet og lavet med henblik til Lionel Messi, så er de fantastiske for alle typer fodboldspillere. De præsterer hvis behovet er smidighed og hvis du bliver nødt til at lav et hurtig og samtidig smart vending for at sætte din modstander af. Samtidig med dette får man også et fantastisk skud da støvlens overdel er lavet af et ekstremt blødt og fleksibelt materiale som former sig efter din fod og støvlens gode komfort.

Køb dine adidas Nemeziz online her hos Unisport

Ligemeget hvilken farvevariant du tænker på at skulle anskaffe dine helt nye adidas Nemeziz i, så bliver du uden tvivl tilfreds med støvlernes høje kvalitet. Med alle de højteknologiske forbedringer og innovative tiltag i denne støvle, sikrer du dig at styre banen. Uanset om du foretrækker pasningsspil, skud på mål eller at kontrollere bolden og tage modspilleren i 1 til 1 situationer så er du forsikret i, at få et par støvler som fører frygt videre til dine modstandere gennem støvlernes elegante, præcise og ikke mindst magtfulde bevægelser. Som altid har vi et stort og bredt sortiment af adidas fodbolstøvler såvel som adidas sneakers og beklædning i alle størrelser. Alt sammen under Unisport.dk. Vi tilbyder altid gode priser på vores produkter og vi giver altid en hurtig samt sikker levering til din hoveddør. Den eneste svar du står tilbage med er, hvilken Nemeziz model du vil dominere banen med