Er du klar til at hjemsøge din mostander? | Den nye adidas X Ghosted kan hjælpe dig

05.08.2020

Skrevet af Lasse

En ny støvle er dukket op til overfladen - og denne gang er det adidas X siloen som har fået sig en opdatering. X-støvlen er nu vendt tilbage som intet mindre end et spøgelse, der kan gøre dig hurtigere end hurtig. Hvorfor har man dog brug for det? Fordi fast is too slow!

Som du formodentlig har gættet, så ligner den nye adidas X et spøgelse. Ja, jeg ved godt at det lyder skørt og som om at jeg er helt fra den. Men det gør den virkelig. Så lad os dykke ned i designet af den nye speed støvle fra adidas.

Først og fremmest er overdelen på X Ghosted super tynd, så støvlen kan blive let som en fjer. Og så er det en low-cut støvle, så du kan føle dig fuldstændig fri. Men det mest dramatisk og interessante ved designet på overdelen er, at den er gennemsigtig. Ja, du læste rigtigt. Du kan faktisk se igennem overdelen og ind i støvlen. Så hvis du har en farvet sok på, så kan du du se sokkens farve igennem støvlens overdel. Virkeligt et dristigt valg af adi - men vi kan godt lide det. Ikke bare en lille smule - men en hel del.

Udover gennemsigtigheden har overdelen de velkendte tre striber på frontsiden af støvlen. Striberne er i guld, ligesom de tynde streger på støvlens bagerste del er det. På hælen finder du et sort X og på toppen af pløsen finder du et guylden adidas logo. Hvis du kigger under X ghosted finder du en glitrende sål, som skinner og en pil, der peger fremad. En lækker lille detalje, synes vi.

Fortsættes nedenfor

Men vi er ikke helt færdige med at tale om sålerne, fordi nu drejer vi vores fokus hen imod støvlens teknologier. Sålerne på den nye adidas X vil indeholde en nutidig legende indenfor fodboldstøvle-verden. Det majestætiske carbon, som vi har set på nogle af de fedeste støvler igennem tiden, vender tilbage til med den nye adidas X Ghosted. Carbon giver dig de perfekte forudsætninger for at løbe fra din direkte modstander, da den giver dig muligheden for at sætte af som en raket. Støvlen er derudover selvfølgelig udstyret med den lette Speedframe. Så du har altså ingen undskylninger længere. Det bliver ikke meget hurtigere end det her.

Nu når vi er ved støvlens teknologier, så er vi også nødt til at nævne støvlens overdel. X Ghosted+ kommer med Mirageskin, og X Ghosted.1 kommer med Fluroskin. Begge overdele vil besidde det tynde gennemsigtige look og vil få dig til at se ustyrlig ud. Og vigtigst af alt - din modstander vil være helt bange for, hvad det er der rammer ham!

Som altid kan du få din X Ghosted ligesom du vil have det. Med eller uden snørebånd. Uanset hvad du vælger, så får du en letvægter af en speed støvle med carbon såler og en gennemsigtig overdel, samt en oplevelse af fart, som du aldrig har set før.

Du kan finde X Ghosted på spillere såsom Mohamed Salah og Gabriel Jesus. Og vi kan næsten ikke vente med at se der støvler på banen!

X ghosted er tilgængelige fra den 11. august - skriv dig op lige her!