Det komplette fodbold-look | Komfortabelt fodtøj uden for banen

05.05.2020

Skrevet af Milan

Vi eeelsker fodboldstøvler. Og hvis vi kunne, ville vi ha' dem på dagen lang! Men vi må ærligt indrømme, at de ikke er ligeså behagelige at ha' på uden for banen, som de er på banen. Den stramme følelse, som giver en fornemmelse af, at støvlerne er skræddersyet til dig, får dig til at præstere fortrinligt på banerne. Men når man er uden for banen, vil man ikke andet end at ha' noget behageligt og lækkert på - noget, der rent faktisk kan hjælpe dig med at restituere på den bedst mulige måde. Og én ting, der bl.a. kan hjælpe dig med dette, er et par komfortable sneakers. Det er grunden til, at vi givetvis også eeelsker sneakers!

Sneakers er elsket og beundret på tværs af hele kloden. Nye modeller, nye farvevarianter, begrænsede udgaver og så videre. Ja, sneaker-verdenen er i den grad vokset med årene og blevet en af de mest lokkende- og spændende industrier i verden. Sneakers udgør nemlig også en enorm del af fodboldverdenen, for selvom de ikke kan bruges på banen, har sneakers stadig en meget vigtig rolle at spille i en ægte fodboldspillers liv. Sneakers fuldender ofte fodbold-looket, da de giver genlyd med sporten og atleterne.

Mange af de store sports-brands såsom Nike, adidas, PUMA og New Balance, er ligeledes de store spillere på markedet når det kommer til sneakers. Nike har deres Air Max og Jordan-sko. Adidas har deres Originals og Ultraboost-sko. Og PUMA samt New Balance tilbyder også en række ikoniske sneakers. Derfor kan man roligt sige, at de store brands konkurrerer både på- og uden for banen.

Fortsættes nedenfor

Nike

Lad os lægge ud med nogle af de tungeste drenge på markedet; Nike. Fra Nike Air Force 1, Air Max 1'erne, Air Max 90, Air Max 95, Air Max 97 til Air Jordan-sneakers'ne, har Nike har haft så mange ikoniske sko, at det er svært at holde regnskab. Hvis nogle af disse er blandt dine foretrukne, har vi gode nyheder til dig. Har du tjekket vores nyeste Nike Air Max 95? Eller de banebrydende Jordan Air Max 200 Jordan x PSG? Nogle sko går bare aldrig af mode.


adidas

Vi går videre til et lige så vigtigt brand, som også fremstiller episke sneakers. adidas er ikke kun kendt for de tre ikoniske striber fra deres logo - de sikrer, at du får uovertruffen kvalitet og et slående design, når du køber deres sneakers. Kan du huske Gazelle-skoene? Eller er du mere en Ultra Boost-person? Uanset din smag, har Unisport dig dækket.


Puma

Og nu til et andet tysk sports-brand, som også er en etableret garanti for høj kvalitet og et stilfuldt design inden for sneaker-verdenen. Selvom de har lavet et utal af mindeværdige sneakers, som fx PUMA Liga Suede, må vores favorit uden tvivl være den seneste og meget farverige Future Rider Play On og Orbiter BALR-sneakers'ne fra sidste år. Og vi er ret sikre på, at du er enig med os her.


New Balance

Sidst men ikke mindst, New Balance eller NB, som de også er kendt som. Endnu en gang har vi alt fra et klassisk look, som f.eks New Balance 574 til de mere opdaterede sko såsom FuelCell Hybrid og Fresh Foam Tempo-skoene - og alt derimellem. Det handler alt sammen om balance, så få dig et par friske NB-sneakers hos Unisport!


Rengør og reparér

Efter at have nævnt nogle af de mest fantastiske og ekstraordinære sneakers på markedet foroven, mangler vi kun en ting, og det er at understrege hvor vigtigt det er, at holde dine sneaks rene, fordi selvfølgelig vil du have dem til at skinne hele tiden - ikke kun når de er friske og nye. Tjek vores Crep Protect Ultimativ Pleje Cleaning Sæt ud og læs mere om, hvordan du holder dine sko rene lige her.