adidas Ultra Boost

Den revolutionerende adidas Boost teknologi

Den tyske virksomhed er uden diskussion et af de største sportsmærker i verden, og et af adidas’ mest populære sko er adidas Ultra Boost. Disse sneakers og træningssko er karakteriseret med deres tre striber på siden og unikke design. adidas er hele tiden nød til at være et skridt foran de andre, hvis de ønsker et holde deres position, og det er her at Boost har være en stor skifter i spillet for dem.


Hvis du er et sneakerhoved eller bare inde i sneaker gamet, så vil du formegentlig kende til den super bløde og hoppende Boost sål fra adidas Boost serien. Teknologien blev faktisk ikke opfundet af adidas selv, men af et af de største kemikalie producenter Badische Anilin & Soda Fabrik (BASF). Det super lette og behagelige materiale er lavet af sin rene form, termoplastisk polyurethan også kendt som TPU. Materialet er på samme størrelse som en Tic-Tac, og undersøgelser har vist, at når det er kombineret med varme og kompression, vil de komme tilbage til sin originale form forholdsvis hurtigt. I andre ord, så vil materialet give dig en forbedret og blød adsorption med bedre energiudbytte under løb og gang. Energiudbytte er et nøgleord benyttet i forbindelse med fodtøj, der kan optimere dit løb, hop, sprint og så videre.

adidas Ultra Boost sneakers

I 2015 ændrede adidas sneaker gamet med deres første adidas Ultra Boost med en primeknit overdel og fuld længde Boost sål. Med denne sko, kan du forvente en god og solid pasform til dine fødder med unikke polstring egenskaber. Disse innovative egenskaber hjælper dig med at være komfortabel gennem din træning, løb eller i en almindelig forbindelse. adidas holdte publikum beskæftiget ved at lave mange varianter af Ultra Boost i forskellige kombinationer og farvevarianter. Denne adidas sko er en af de bedst sælgende sko de har lavet, og her hos Unisport stræber vi efter at tilbyde dig så mange Boost muligheder som muligt. Om det så skulle være adidas løbesko eller adidas Ultra Boost sneakers, for både voksne og børn.


Selvom Ultra Boost blev hovedpunktet for Boost sneakers og streetwear, begyndte adidas at samarbejde med den kendte rapper Kanye West. Den amerikanske rapper blev hovedrollen i Ultra Boost serien. Kanye West optrådte til Music Awards iklædt helt hvide Ultra Boost, og fra det øjeblik blev skoene kun mere populære. Han har en kæmpe fanbase og er en stor mode influenser når det kommer til streetwear industrien. Der kan ikke sættes spørgsmåltegn ved hvor stor en indflydelse hans beundring for adidas Ultra Boost, har haft for skoenes popularitet, og også ved at han har han egen sneaker kollektion Yeezys med Boost teknologien.

adidas Ultra Boost 19

Vi har set en række generationer af Ultra Boost serien, men adidas Ultra Boost 19 er noget for sig. Denne model er udstyret med materialer og en teknologi, der gør dine løbe dage endnu mere komfortabel og behaglige. Hele overdelen består at et stykke materiale udarbejdet med Primeknit 360, der giver dig en form bundet om foden, til at kunne give dig en øget støtte og letvægts følelse. Hælen er med til at give dig den bedste support og styrke fra 3D Heel Frame. Den sidste detalje ved adidas Ultra Boost 19, er de 20% mere Boost som er tilføjet til sålen, hvilket betyder at komforten for alvor er øget og energiudbyttet optimeret. Mere energi, mere udbytte, mere komfort og mere støtte er alt det, som adidas Ultra Boost 19 indeholder. Måske den perfekte løbesko.

adidas Predator trainer

Vores sortiment tilbyder en række forskellige sko og modeller med Boost teknologien. adidas Predator blev først set ude på fodboldbanen, men nu har adidas gjort det muligt at bruge dem uden for banen også. Byd velkommen til adidas Predator trainer serien, med nogle unikke design, som uden snørebånd og Primecut. adidas silhuetten er den udvidede “sok” der sikrer en perfekt pasform, stabilitet og komfort. Teknologien virker ved at forbedre følelsen mellem ankel og sko. Disse unik ligende sko kan blive båret til mange forskellige begivenheder, om du er vild med futsal, street fodbold eller bare til almindeligt brug. Nogle verdensklasse fodboldspillerne, som Paul Pogba, Mesut Özil og Ivan Rakitic har rocket adidas Predator med stil. Glem ikke at vi har forskellige varianter af adidas Predator serien i en masse farver og design.

adidas Pure Boost

adidas har lavet Pure Boost PDR kollektionen til løbere. PDR står for Deconstructed Pure Racer og det er en fantastisk mulighed til dig næste løb eller konkurrence. Overdelen af skoen er lavet af Primeknit, der giver dig en tættere og mere fleksibel pasform, næsten ligesom en sok. Det giver en bedre forbindelse til underlaget, så det er behageligt lige meget hvilke forhindringer du skulle møde. adidas Pure Boost indeholder også Fitcounter, som er et stykke plastik placeret på hælen, så at din akillessene er mere stabil. Sidst, men ikke mindst, kommer skoen med en Boost sål, for at fuldføre komforten.

adidas løbesko

I 2012 afslørede adidas deres første Boost teknologi til verden. Energy Boost løbeskoen var introduceret med en Boost sål, som aldrig var set før. Den tyske virksomhed gjorde stor forskel for løberne, og har lige siden moderniseret og opfundet forskellige sko til forskellige livsstile. Her hos Unisport kan du forvente at finde masser af adidas løbesko i forskellige størrelser til både børn og voksne. Disse sko er blandt de mest komfortable på markedet, og en med letvægts Primeknit overflade, vil det give dig maksimal åndbarhed, mens den tilretter sig dine fødder.

Køb adidas Ultra Boost hos Unisport

Hvis du er på udkig efter et unikt design og en fantastisk komfort, er du kommer til det rette sted. I vores adidas Ultra Boost shop kan du vælge dit eget par Boost sko, om det er til løb, sport, fitness eller hverdagsbrug. Vi lover dig, at du ikke vil fortryde det, så snart du har prøvet et par adidas sko med Boost teknologien. Så vælg din størrelse, og dit par favorit adidas Ultra Boost online her hos Unisport.