#footballathome | Gør dine sneakers og fodboldstøvler klar til foråret

21.04.2020

Skrevet af William

Der bliver ikke spillet meget fodbold for tiden. Så nu har du tid til at tage dig af dit vigtigste udstyr. Unisport hjælper dig.

Som vi alle ved, så er fodbolden ikke til stede i det meste af verden. Det betyder, at vi ikke kan bruge vores dyrebare fodboldstøvler og vise dem til vores holdkammerater og venner.

Men nu hvor vi har tid, er der en mulighed for virkelig at passe på vores fodboldstøvler. Så kan vi alle præstere vores bedste, når vi kan komme tilbage på banen.

I mellemtiden er det også vigtigt at være klar til foråret. Lad os pakke de store vinterstøvler væk og finde vores bedste sneakers frem!

Unisport kan hjælpe dig med det bedste udstyr til at gøre fodboldstøvler og sneakers klar til de kommende måneder.

Lad os starte med at se på sneakers. De skal støves af og være klar til solskin. Og hvordan skal det foregår? De skal have en god, gammeldags rengøring!

Fortsætter nedenfor

Du skal have det rette udstyr. Du kan tage et kig på sneaker rens. Du skal blot gøre følgende;

Fyld en spand med lunkent vand. Så skal du blot tilføje en smule sneaker rens i vandet. Derefter tager du en børste, drypper lidt rens på den også, dypper den i vandet og begynder at børste dine sneakers i cirkulære bevægelser. Husk at få det til at skumme, så du aktiverer rensemidlet!

Når du har renset skoene med børsten, så skal du blot tage kluden og tørre det resterende skum og snavs væk. Så er dine sneakers som nye og klar til at blive vist frem i solen.

Det er også vigtigt at gøre dine fodboldstøvler klar til, når vi kan komme ud på banerne igen - forhåbentligt sker dette snart!

Snavs og mudder er nogle af de mest irriterende ting for fodboldstøvler. Men det kan være svært at undgå dette. Så Jay Mike har lavet en nem guide, der viser dig, hvordan du gør dine støvler rene hurtigt og effektivt. Se videoen lige her!