Nike The Lab | Future Lab del II

08.04.2020

Skrevet af Milan

Nike er klar med den anden udgave af Future Lab, der indeholder begge Mercurial- og Phantom-siloer i friske og livlige nye farver.

Der er ikke engang gået tre måneder Nike lancerede Future Lab, som indeholdte Superfly, Vapor, Vision, Venom og Tiempo-støvlerne i de livlige, lyserøde farver. Nu er de store drenge fra Nike tilbage igen med en ny version af Future Lab-kollektionen, og har holdt det simpelt ved at navngive den nye kollektion “The Lab pt. 2”. Se den opfriskende nye Nike-lancering forneden, før vi kigger på detaljerne.

Fortsættes nedenfor

Som nævnt foroven består The Lab af Superfly- og Vapor-støvlerne fra Mercurial franchisen samt Venom- og Vision-støvlerne fra Phantom serien.

Begge Merc-støvler er primært blevet eksekveret strålende i en ren, hvid farvevariant, alt imens de holder fast ved noget af designet fra den forrige udgave af Future Lab-støvlerne, da grafikken på hælen forbliver den samme med de sorte detaljer. Et klassisk look genfortolket på en moderne måde. Udover det indeholder de friske nye Mercurial-støvler et rødt "Swoosh" og hypnotiserende såler (bogstaveligt talt).

Og nu til Nikes helt egne kontrol-støvler. Hvad angår Phantom-støvlerne, ja, så er det en helt anden historie. Disse nye genialiteter har fået et flamboyant design med den kække, grønne farve, hvilket gør dem veloplagte at spille i til foråret.

De grønne PhantomVSN 2-støvler har en sort overdel, der dækker over grønne elementer, mens "Swoosh'et" er udført i sølv.

På PhantomVNM-støvlerne er “Swoosh'et” og pløsen sort, mens det meste af støvlerne er blevet badede i grønt. Et giftigt look. Og nå ja, gæt, hvilke støvler Phantom Venom minder om? Det er nemlig rigtigt, de elektriske, grønne T90 Laser III fra 2010. Nike er godt nok ind i en god stime i forhold til throwback- og remake-støvler på det sidste, hva'?

Kigger vi på teknologierne omfatter støvlerne alle de nyeste funktioner som den tidligere udgave af Future Lab-støvlerne.


Forsalget er tilgængeligt hos Unisport fra idag mandag den 13. april