Nike Phantom Vision

Nike Phantom Vision Fodboldstøvle

Vi introducerer den nye Nike PhantomVSN - også kendt som Nike Phantom Vision. Hvis man taler om fodboldstøvler, så er det svært at komme udenom Nike. Med modeller som Magista, Mercurial, Tiempo og Hypervenom, er Nike blevet synonym med innovation. Og PhantomVSN viser også, at Nike fortsætter deres innovative tilgang - denne støvle er simpelthen fantastisk!


Men hvorfor er Phantom Vision en stor nyhed? For det første, så har Nike PhantomVSN erstattet Nike Magista - en af de bedste støvler i nyere tid. Det kan virke risikabelt, men ikke, når man har nogle geniale idéer på tegnebrættet. Og det har Nike haft med PhantomVSN.


Ligesom Nike Magista, så er Nike Phantom Vision det oplagte valg for en playmaker. Støvlen har stort fokus på at give det bedste muligheder for at kontrollere en kamp. Støvlen handler om overblik, præcision og instinkt, hvilket er nogle af de vigtigste evner for en Phantom-spiller. Det skal selvfølgelig siges, at støvlen ikke udelukker spillere på andre positioner til at anvende den på banen. Hvis vi tager et kig på teknologien i den nye Nike PhantomVSN, så bliver man nærmest blæst tilbage. Lad og se nærmere.

Quadfit

Nike har udviklet et nyt fit, der hedder Quadfit. Quadfit er lavet til at kunne passe de fleste fødder, hvor det samtidigt beholder sin pasform. Dette er muligt, fordi materialet ikke strækker sig på samme måde som lignende materialer. Quadfit er en stærk opdatering, da du ikke mister vigtige skridt fordi du glider rundt i din støvle. Selvom pasformen ikke er så synlig på ydersiden, så skal du ikke lade dig narre - effekten kommer med det samme på indersiden.

Ghost Lace System

Hvis vi går videre til overdelen af støvlen, så bliver vi introduceret til det nye Ghost Lace System. Ghost Lace System er egentligt et lag, der dækker snørebåndene, så du får en renere boldkontakt og et bedre lockdown. Ghost Lace System giver dig ikke kun en ren sparkeflade, men og muligheden for at snøre og spænde dine støvler som du vil.

Nike Flyknit

Endnu en skjult innovation i Nike PhantomVSN, der er designet til at give dig det bedste touch på bolden. Nike Flyknit-overdelen giver dig det, du skal bruge, når du skal skyde, aflevere og tæmme bolden. Det er decideret genialt. Flyknit er kun synlig på indersiden af støvlen, og det er egentlig en rød trekant. Men det er mere end en trekant. Den dækker tre knogler i foden, talus, calcaneus og den første metatarsal. I hverdagssprog betyder det, at det røde område er det mest optimale i forhold til boldkontrol.

FEA-iknopsystem

En anden ændring i forhold til Nike Magista er sålen. Nike PhantomVSN kommer med en Hyperprecision-sål, der har et såkaldt FEA-knopsystem, der giver dig mulighed for at vende hurtigt og komme væk fra dine modstandere.

Nike Phantom Vision colourways

Når det kommer til farver, så har Nike forkælet os. Nike PhantomVSN er lanceret i to farve. Den første en blackout-version, der er en del af deres Stealth Ops-kollektion, der er lavet til sæsonopstart. Den anden farver er i et rødt og gråt design, der er en del af Raised On Concrete-kollektionen. Begge farvekollektioner er fede og de skiller sig virkelig ud.

Nike players and PhantomVSN

Listen med spiller, der skal bære Nike PhantomVSN på banen, er lang. Den indeholder bl.a. Kevin De Bruyne, Leon Goretzka, Philippe Coutinho og Fran Kirby. Disse spillere er playmakere - og perfekte til disse støvler. Køb Nike PhantomVSN på Unisport.dk nu - vi har altid hurtig og sikker levering.