Nike Phantom Venom

Nike Phantom Venom fodboldstøvler – skabt til præcision og power

Byd velkommen til Nike Phantom Venom, også kendt som Nike PhantomVNM. Støvlen er en del af Phantom-serien og erstatter Nike Hypervenom. Selvom det kan være svært at sige farvel til Hypervenom, så vil PhnatomVNM tage formålet om at gøre målscorere videre. Udskiftningen betyder ny energi og større kampe. Støvlen er fyldt med ny teknik og Nike giver os endnu en gang et giftigt værktøj til at gøre dig til en nådesløs afslutter på banen.

Det skal du vide om Nike Phantom Venom

Nike Phantom Venom er noget for sig! Den er lavet til drabelige afslutninger og præcise afleveringer. Man kan sige, at den har de samme kvaliteter som Nike Hypervenom. De nye støvler passer til den, der tør tage en risiko og som kan ændre kampe uden chance for modstanderen. Når det er sagt, så kan alle på banen ændre en kamp – og derfor kan du bruge PhantomVNM som forsvarsspiller, midtbane, angriber eller endda som målmand. Som nævnt tidligere, så har PhantomVNM en masse teknologi – lad os tage et kig på det!

Nike Phantom Venom – Giftige sager med Strike Zone

Da vi så PhantomVNM første gang, vidste vi, at det var en speciel fodboldstøvle. Den primære teknologi på dem er den såkaldte Strike Zone, der er placeret på indersiden af støvlerne. Det nok det første, man lægger mærke til – og det minder os om de gamle T90 fra Nike. DNA'et i Strike Zone lever stadig i bedste velgående, så du kan optimere din præstationer på banen. De vinklede elementer er integreret ind i støvlens overdel og fungerer som fordybninger i overfladen på en golfbold, så du kan skrue bolden lettere.

Nike Phantom Venom – Komfortabel overdel i Flyknit

Hele overdelen på Nike Phantom Venom er lavet med Flyknit og dækket med et tyndt lag af silikone. Nike holder fast i traditionen om at bruge de ultrastærke Flywire-kabler i deres støvler. Denne teknologi giver dig et komfortabelt fit og støtter, hvor der er brug for det. Pasformen og Flyknit former sig efter din fod, så spillere med brede fødder også kan bruge støvlerne. Nike har også rekontrueret hælkappen med skumpuder og bedre lockdown.


Det er vigtigt for alle fodboldspillere at have en balance med fleksibilitet og stabilitet. Snøresystemet på PhantomVNM sørger for, at deres flyknit giver dig en følelse af en sikkerhedssele, der er bundet rundt om din fod, så du får en god forbindelse med dine støvler.

Nike PhantomVNM – Fantastisk knopsystem

Nike har opgraderet knopsystemet på Phantom Venom med deres HyperReactive 2.0-sål. Som altid er knopperne placeret med præcision og omtanke bag, så alle bevægelser på banen kan optimeres. Når knopperne sætter sig i jorden vil sålen bukke sig, så knopperne stadig er aktiveret – og sålen vil følge din fods naturlige bevægelse.


Sålen er lavet i hårdere materialer ude ved tåen, så du får mere stabilitet og støtte. Udover det, så har Nike tilføje sorte striber på sålen, hvor sålens fleksibilitet kommer til udtryk og den kan bukke i flere retninger.

Nike Phantom VNM – Giftige berøringer

Den forreste del af Phantom Venom er skabt til farlige situationer og skarpe berøringer. Materialet har en vokslignende overflade, så den føles klæbende, hvilket giver et bedre greb og kontrol på bolden. Nike har også ændret snøresystemet, der har et halvt dækkende lacecover, på ydersiden af støvlen. Dette giver en mere rent touch, når du skal skyde og drible.

Køb Nike Phantom Venom hos Unisport

Hvis du gerne vil være ham, der kan afgøre kampene med giftige afslutninger eller præcise afleveringer, så kan du blive en del af Nike-familien ved at købe Phantom Venom. Hvis du går tilbage til toppen af denne side kan du finde vores kollektioner af PhantomVNM. Disse støvler er nogle af de mest innovative fra Nike på markedet og vi har dem til forskellige overflader, til børn og voksne og i forskellige prisklasser. Du skal blot vælge din størrelse og købe Nike Phantom Venom eller kigge på resten af vores Nike fodboldstøvler.