Nike Mercurial Superfly

Nike Mercurial Superfly fodboldstøvler

Begrebet Mercurial handler om at lave uforudsigelige ændringer, hvilket er den perfekte beskrivelse for disse innovative fodboldstøvler. De første revolutionerende Nike Mercurial Superfly fodboldstøvler udkom i 2009, og på det tidspunkt var støvlerne de letteste i spillet, med en vægt på kun 185 gram. For at illustrere vægten, vejer et almindeligt par sokker omkring 60-120 gram. Superfly var kreeret til at revolutionere farten uden at gå på kompromis med vægten, styrken og stabiliteten. Lige siden den første generation af Mercurial Superfly, har Nike konstant opgraderet serien med flere generationer og nye teknologier. Det var starter på noget stort, og Nike har lige siden fortsat traditionen med at opfinde støvler til at repræsentere den eksplosive fart.

Nike Mercurial Superfly – Den ultimative fodboldstøvle

Når du er et af de største fodbold mærker i verden, bliver du nød til at markere dit territorie. Idéerne bag Nike Superfly var anderledes og innovative. Nu til dags, er spillet ikke som det har været. Tempoet bliver ved med at ændre sig, og ligeledes gør Mercurial Superfly serien og det er hvad modellen handler om, at gøre spillere så hurtige som muligt.


Verden har været vidner til nogle fantastiske øjeblikket, fra spillere iført Superfly fodboldstøvler. En af de største stjerner har været Cristiano Ronaldo. Fra en ung fyr, der spillede en venskabskamp mod Manchester United, til at blive en verdens bedste fodboldspillere i historien. Måske var det et tilfælde at navnet Ronaldo blev født ind i Nike familien, men den portugisiske version af Ronaldo eller CR7, havde stor indflydelse ved at være repræsenteret af Nike. Hans spillestil var et sandt match med Mercurial, let på hans fødder, hurtige drej og eksplosiv fart. Hans talent er noget for sig, og det talent har ført ham til masser af trofæer for klubber, land og ham selv. Han har brudt alle rekorder og scoret umenneskelige mål, og det er opnået ved hjælp af Nike Mercurial Superfly.


Neymar Jr, Kylian Mbappé og Eden Hazard, for at nævne nogle få, er alle spillere der har spillet i Nike Mercurial Superfly kollektionen. Serien blev lavet så spillere som disse, kunne forbedre sig og vise deres magi på banen, og dermed opnå hvad ingen troede var muligt. Det gør det meget nemmer at drible forbi forsvaret, når man har følelsen af at bevæge sig som et fjer.

Hvorfor skal du vælge Nike Mercurial Superfly

Nike Mercurial Superfly var fundamentet for fart, og det kommer bestemt til udtryk med de spillere, som bruger støvlerne. En af grundene til at lige præcis disse fodboldstøvler egner sig til den hurtige og dynamiske spiller, er den innovation teknologi. Vi vil bryde det ned for dig.

Nike Mercurial Superfly – Flyknit stabilitet

Den første generation af Nike Mercurial Superfly, var de første til at bruge Flyknit teknologien i en fodboldstøvle. Den unikke teknologi er integreret i næsten alle Nike fodboldstøvler, og er et af Nike’s velkendte innovationer. Ambitionen var at komme af med unødvendigt materiale, for at gøre støvlerne mere lette, fleksible og stabile. Flyknit teknologien er en teknologi støttet af små, tynde og stærke flywire kabler på overdelen af støvler. Materialet virker og tilpasser sig efter dine hurtige bevægelser på banen, og vil også give dig en komfortabel pasform gennem hele støvlen.

Nike Superfly – Dynamic Fit Collar

Et af kendetegnene ved Mercurial Superfly, er deres Dynamic Fit Collar udvidelse. Den integreret sok lignende pasform, er med til at give spillerne en bedre boldforbindelse. Pasformen er optimeret, og vil give dig følelsen af at være i et med støvlerne. Det afgørende for fodboldspillere er pasformen, og denne teknologi vil tilpasse og støtte dit fit, og giver de hurtige så meget frihed som muligt, når der dribles gennem de nemme mål.

Nike Superfly – Accelerer med perfekt placeret knopper

Knopper er lavet til at give spilleren en god forbindelse og greb i banen. Nike Mercurial Superfly serien har haft en stor variation af knop kombinationer gennem de seneste generationer. De let vægtige knopper er placeret specielt, så dine bevægelser og accelerationer ikke vil påvirke din fart, når du stopper og drejer i forskellige retninger. Det er en afgørende faktor for alle hurtige spillere, som laver alle former for løb og hurtige skridt.

Køb Nike Mercurial Superfly hos Unisport

Så snart du har prøvet et par Nike Mercurial Superfly fodbolstøvler, vil du med det samme bide mærke i den behagelige pasform og den utroligt lette følelse. Denne model er en af Nikes mest avanceret kreationer, og de giver dig muligheden for at være hurtig som et lyn. Så vælg dit favorit par og sæt farten op. Her hos Unisport har vi altid et bredt udvalg af Nike fodboldstøvler til både voksne og børn. Vi har mange forskellige modeller og typer, til forskellige underlag.