En stor dag hos Nike | En ny støvle og to lanceringer!

15.01.2020

Skrevet af Lasse

Vi har siddet og ventet på de første Nike-nyheder i 2020. Og nu er tiden endelig kommet. Vi får fede nye colourways, og kan også byde velkommen til en ny Phantom Vision!

Det er januar. Størstedelen af den nordlige halvkugle er grå, kold og fyldt med utålmodighed, fordi vi venter på sommeren, hvor Euro 2020 vil blive skudt i gang. Så hvad skal vi lave, mens vi venter? Hmm - måske vi kunne kigge på de helt nye lanceringer fra Nike. Der er nemlig en hel del at tage fat på! Vi får ikke bare én ny lækker farveopdatering til Nikes populære støvler. Vi får faktisk to farveopdateringer med Nikes Future Lab og Kinetic Black støvler.

Og der er mere endnu. Udover de nye farver, får vi også lov til at møde den nye PhantomVSN 2. Fik vi din opmærksomhed? Så lad os kigge på det nu!

Fortsættes nedenfor

PhantomVSN 2:

Vi starter selvfølgelig med den største nyhed. Den nye PhantomVSN. Det er nummer to i rækken efter den første blev lanceret lige efter FIFA World Cup 2018.

Det har været en utrolig populær støvle og den har virkelig givet os nogle fede colourways. Og den nye version starter ud med to meget forskellige udtryk. Men lad os starte ud med teknologierne. Der er ikke lavet nogle revolutionære ændringer, men lad os alligevel kigge på forskellene her.

Overdelen er næsten den samme flyknit konstruktion, der vil give dig et dejligt touch når du dribler med bolden. Overdelens design har fået en lille opdatering med hensyn til Swoosh'et. Det er rykket til fronten på ydersiden og et mindre Swoosh findes på indersiden. Overdelen er selvfølgelig udstyret med All Conditions Control (ACC) til at hjælpe dig i al slags vejr. En meget hjælpsom feature når man spiller på en våd og mudret bane.

PhantomVSNs Ghost Lacing System har også fået en lille opdatering. Det er mere strømlinet nu og Nike har også tilføjet en strop at hive i, der gør det nemmere at få støvlerne på. Stroppen sidder sammen med sokken, som bevæger sig om på hælen, hvilket gør at denne udgave er lidt lavere end den første PhantomVSN.

Hvis du kigger på sålen, så er den fuldstændig magen til den første. Phantom Vision 2 er en del af både den nye Future Lab- og Kinetic Black-kollektion. Derfor synes jeg, at det nu ville være ideelt at gå videre til de spritnye farver fra Nike!

Fortsætter efter billederne

Nike Future Lab:

Den første colourway er Future Lab. Fuld af glimtende pink farver. Future Lab indeholder alle fire siloer fra Nike; Nike Mercurial, Nike Tiempo Legend, Nike PhantomVNM og selvfølgelig PhantomVSN. Den sorte og pink farve er et gennemgående tema på alle støvlerne. Mercurial-støvlerne består af en udpræget pink overdel, udover nogle små sorte detaljer, såsom Swooshet på siden og på hælen. Sålen er derudover lavet med det samme mønster som man finder på hælen.

Den nye Tiempo Legend er lidt anderledes, da dens overdel både er pink og hvid. Den pink del er på fronten af støvlens overdel, mens siderne og hælen er farvet i hvid. Det ikoniske store Swoosh er lavet i et dramatisk sort, så man virkelig lægger mærke til Swooshet på støvlen.

PhantomVNM er lavet i en mørkere rød farve end resten af Future Lab støvlerne. Fronten af støvlen er sort og Swooshet skinner i sølv, ligesom støvlens såler, for at skabe et vildere udtryk.

Sidst men ikke mindst kan vi også lige tage et hurtigt kig på PhantomVSN. Den pink farve bliver akkompagneret af en bastant sort farve på støvlens overdel. Stroppen til at hive i er dog også pink. Ligesom ved PhantomVNM er Swooshet lavet i skinnende sølv.

Fortsætter herunder

Nike Kinetic Black:

Nu rykker vi videre til den anden af de to nye lanceringer. The Kinetic Black. Og som navnet indikerer er denne lancering ikke lige så farverig som Future Lab - men stadig sindssyg fed. For hvem kan ikke lide sorte støvler? Jeg ved i hvert fald, at vi her hos Unisport ikke kan få nok af sorte støvler.

Alle støvlerne er smurt ind i sort, men dog med en lækker lille detalje. Det ligner nemlig, at støvlerne har en skinnende overdel, hvilket er en spændende detalje, som virkelig får støvlerne til at skille sig ud.

Det skinnende look giver støvlerne et eksklusiv udseende og det er svært ikke at få diamanter i øjnene, når man ser billederne! Vi er virkelig begejstret og kan ikke vente til at se spillere som Eden Hazard, Robert Lewandowski, Kevin de Bruyne og Virgil van Dijk betræde grønsværen i de nye støvler fra Nike!

Du kan allerede i dag finde støvlerne til IC og til TF-underlag. Og så kan du skrive dig op til at være blandt de første til at få fingrene i alle de andre støvler lige her!

Du kan få Nike Future Lab støvlerne lige her!

Eller hvis du hellere vil tjekke Nike Kinetic Black ud, så klik her.