Den nye adidas Predator er her | Måske den vildeste støvle vi har set?

20.01.2020

Skrevet af Lasse

Nu bliver det sindssygt! Vi har nemlig fået nogle fede nyheder fra adidas - en vanvittig farveopdatering til deres støvlesiloer OG en helt ny støvle. Det er blevet tid til at byde velkommen til den nye Predator 20+.

Det er noget af en start på 2020 fra adidas' side. Vi har i år allerede set flere fede lanceringer fra tyskerne. På årets anden dag lancerede de Shadow Beast -støvlerne med de sorte farver, der passer til vinterens mørke. Derefter fik vi et stykke ren nostalgi med lanceringen af Predator Archive, der var ét par støvler indeholdende to forskellige støvler udarbejdet med øje for de største Predator samlere.

Ja, adidas har virkelig forkælet os. Og minsandten om adidas ikke bliver ved. Vi forbliver faktisk i Predator-temaet fra før. Fordi i dag er dagen, hvor vi får Predator 20+. Jeg synes, at vi skal udforske den med det samme. Fordi - helt ærligt - vi kan ikke vente med at fortælle jer om den!

Fortsættes nedenfor

Predator 20+ er en del af den nye Mutator-lancering fra adidas. Og sikke en lancering! Her vil Predator 20+ dog skille sig ud fra de andre siloer med dens meget specielle udseende. Tidligere har de mest legendariske Predator-modeller haft elementer på overdelen for at give dig en fordel ude på banen. Og denne fordel bringer Predator 20+ tilbage til livs.

Overdelen er dækket med de nye Demonskin pigge for at give dig de bedste forudsætninger for at kontrollere bolden samt give bolden ekstra skrue i dine afslutninger og i dine indlæg til dine holdkammerater. Vi har aldrig set noget lignende. Og adidas kalder selv de 406 pigge på overdelen "100% unfair", da dine modstandere vil blive fuldstændig ødelagt imens du er i gang med at dominere kampen.

Pigge-temaet fra overdelen fortsætter nede på sålen, hvor det både kan ses på hælen og på fronten af sålen. Sålen er lavet i et split design, ligesom vi har set det på de ældre Predator-modeller. Oveni er farverne virkelig flotte på sålen. Denne støvle kombinerer virkelig det bedste fra fortiden og fremtiden.

Sokken på Predator 20+ er højere end vi tidligere har set og de ikoniske tre striber er rykket frem på ydersiden af støvlerne.

Du kan finde de nye Predator 20+ Mutator lige her.

Men Predator 20+ er jo ikke den eneste Mutator støvle. Lad os derfor tage et kig på resten af den nye kollektion nu!

Forstætter under billederne

Som sagt er der også andre Mutator-støvler. adidas Nemeziz har en meget anderledes farve sammenlignet med Predator. I stedet for det røde og sorte tema har Nemeziz et blåt og hvidt tema - måske et godt supplement til disse isnende kolde tider, vi befinder os i lige nu.

adidas X arbejder i det samme friske farvetema som Nemeziz. Og lad os lige tage os friheden til at nyde sålen under X. Hvis den friske farve på overdelen ikke kunne gøre det, så vil dens sål helt sikkert få folk omkring dig til at sige “wauw”!

Sidst men ikke mindst har vi adidas Copa. Støvlen med læder i verdensklasse er lavet i samme farver som Predator 20. Et dramatisk look til en læderstøvle og den er helt klart noget, vi vil glæde os ekstra meget til at se på banen.

Faktisk, kan vi ikke vente med at se alle støvlerne betræde banerne rundt omkring i verden. Spillere som Paul Pogba, Dele Alli, Karim Benzema, Mo Salah, Roberto Firmino og Paulo Dybala vil nemlig bære disse støvler.

Og du kan også blive en del af Mutator-familien, da du kan få alle støvlerne EKSKLUSIVT hos Unisport lige nu! Så hvad venter du på?

Du kan finde alle Mutator støvlerne lige her!