adidas Encryption Pack | Sidste pack fra adidas for i år

24.10.2019

Skrevet af Milan

adidas er i bedste stil klar til at takke af for i år med deres Encryption Pack - den seneste og sidste pack for året 2019. Da det kun kommer til at blive koldere og mørkere, er denne pack perfekt til det kølige og overskyede vejr, der er i vente, med det kamuflerende og vinterprægede look for pack'en.

Året i år har leveret intet andet end vilde farvevarianter for de mange pack's fra adidas - fra Virtuso Pack, 302 Redirect Pack, Hard Wired Pack og Input Code Pack, for bare at nævne nogle af de særprægede pack's fra adidas. Nu er det tid for Encryption Pack at få sin debut, da adidas lancerer den absolut sidste pack for i år, som indeholder en lille overraskelse. Før vi kommer til det, så lad os som altid lige bruge et øjeblik på, at nyde de sølv-kamuflerende skønheder forneden.

Fortsættes nedenfor

Det er tydeligt, at vi bliver nødt til at gennemgå dem alle støvle efter støvle, da pack'en indeholder alle fire siloer. Lad os starte med det fikse nye look for Predator og X-støvlerne.

Predator 19+

De nye Predator-støvler er hovedsageligt af en olivengrøn farve med et kamuflage-lignende mønster, en sandfarvet Primeknit-overdel samt det tre-stribede logo på højre side af støvlen udført i en cremefarvet / beige farve. Sålene har imidlertid et mere mat look, dog stadig udfærdiget i den same beige / creme / farve og så er militær-looket også bevaret. Ingen nye teknologier er blevet tilføjet denne, da adidas har valgt at bibeholde det snøreløse design med den yderst fleksible og elastiske Sockfit-krave samt Controlskin-teksturen, der giver et overlegent touch og en blødhed som ingen anden. Perfekt til mudrede baner. Og til Paul Pogba.

X 19+

Vi rykker til (LINK) X 19+ fra den nye Encryption Pack, som ligeledes har det lokkende kamuflerende / militære look kombineret med de berømte tre striber i orange, mens sålene er perfektioneret i en mørk hvid farve. Heller ingen nye teknologier til denne er blevet tilføjet - støvlen har bare fået en cool og unik 'ansigtsløftning'. Vi glæder os dog til at se, hvordan de kommer til at se ud på Mohamed Salah - gør du ikke også?

.

Nemeziz 19+

Vi fortsætter videre med de kontrastfulde, dog tiltalende Nemeziz og Copa sølvstøvler, hvor vi inderleder med Nemeziz'en, som er en støvle, Liverpool's helt egen Roberto Firmino vil spille i. Selvom støvlerne primært er grå, har de storslåede nye Nemeziz 19+ støvler de nogenlunde samme kamuflage-mønster design, alt imens de velkendte tre striber er udført i orange, som set på X-støvlen. Hvad angår sålene, er et strejf af kamuflage-looket også at se i en i en fortrinlig mat / krom farve, som vi synes giver støvlerne et forbløffende finish. Endnu engang forbliver teknologierne de samme for denne støvle som set på tidligere farvevarianter til Nemeziz 19+ siloen.

Copa 20+

Ja, du læste rigtigt. På vi have lov at præsentere den første generation af Copa 20+ støvler! I starten af denne blog lovede vi, at den ville indeholde en lille overraskelse, så vi tillod os selv at gemme det bedste til sidst. Lad os ikke bruge mere unødig tid og gå i gang med at beskrive støvlerne og dens funktioner. De nye Copa 20+ støvler vil blive brugt af Juventus' eget vinderunderbarn, Paulo Dybala, og er for det meste metalgrå og består af noget, der godt kunne ligne fingeraftrykslignende 3D-grafik på Fusionskin-overdelen. Dog er det tydeligt at se, at adidas har forsøgt at bevare en rød tråd, hvorfor sålene ligeledes har et kamuflagemønster ligesom resten af pack'en. Lad os hoppe videre til hvad vi mener er det mest interessante for den nye Copa: teknologierne. adidas har taget i den grad taget innovation til nye højder, da den revolutionerende nye Copa 20+ indeholder en Primeknit-udviklet sokkonstruktion, skumknobber og en sockliner, der sikrer optimal og ikke mindst maksimal komfort. Støvlerne har desuden fået en unik læderbehandling, da de er fremstillet med premium K-læder - et banebrydende materiale, der sikrer, at du får et redefineret og forbedret touch. Der er ingen tvivl om, at de fantastiske nye Copa 20+ er fyldt med opløftende nye teknologier, der gør dig til morgendagens spiller.

Vær den første til at forudbestille de nyeste Copa 20 +'er eksklusivt hos Unisport eller nogle af de tre andre støvler fra pack'en - eller hele Encryption Pack, hvis du er en dedikeret samler og en ægte fan af adidas fodboldstøvler. Bare husk på, at du er nødt til at handle hurtigt, hvis du vil være den første til at vise dine støvler frem, som nogle af de største stjerner i verden vil spille i.


Forudbestil eklsklusivt hos Unisport NU!