Slutspurt på efterårdsudsalget ❯

Pogba fodboldstøvler

Pogba er en af de mest lovende fodboldspillere i verden, og mange tror, at han bliver den næste spiller, der vinder Ballon d'Or. Her i denne kategori finder du Pogba fodboldstøvler; altså de fodboldstøvler den franske stjerne spiller i lige nu. Pogbas valg er adidas Ace, og måske det også bliver dit valg? Når du køber dine nye Pogba fodboldstøvler hos Unisport kan du også tilføje både navn og flag for at gøre dem endnu mere personlige. Altid til en god pris og med hurtig levering!

Læs mere
Kompakt Normal
Filter

Pogba er et idol for en lang rækker unge mennesker verden over. Udover hans kvaliteter på banen også går meget op i hans stil. Pogbas fodboldstøvler adidas PureControl er utroligt populære og der er mange, der bruger dem udelukkende fordi Pogba spiller i dem.

Pogbas første ophold i Manchester United begyndte i 2009, da han blev hentet i franske Le Havre. På grund af manglende spilletid under Sir Alex Ferguson forlod han i 2012 klubben til fordel for Juventus, hvor han udviklede sig til en af verdens bedste midtbanespillere mellem 2012-2016. På den anden side af Alperne var han med til at sikre flere mesterskaber, cup titler og en andenplads i Champions League i 2015, inden han i 2016 vendte tilbage til Manchester