Messi fodboldstøvler

Messi har været en af verdens bedste spiller de seneste år og mange rangerer ham som den bedste fodboldspiller i hele verden. Nogle siger, at hans ærkefjende Ronaldo er grunden til at han år efter år har måtte udvikle sig, score endnu flere mål og vinde endnu flere titler. Disse to superstjerner har hele tiden udfordret hinanden til at udvikle sig og det er netop det, der gør Leo Messi så speciel. Messi stiller sig aldrig tilfreds, ikke engang når han får signatursko efter signatursko lavet til sig selv.

Messis fodboldstøvler er unikke og han har faktisk selv været med og påvirket hvad der er vigtigt og hvordan de skal føles når han har bolden tæt på fødderne. Netop at kontrollere bolden og drible sig forbi modstanderen er blevet den lille boldkunstners kendetegn.

Messi er god, han er virkelig god og for at forstå dette skal man bare lytte til, hvad modstanderen har sagt om argentineren. Modstanderne plejer at være blandt de første til at hylde Messi og det er sandsynligvis den bedste kritik en spiller kan få.

Fodboldverdenen kan ikke andet end at fortsætte med at nyde den måde han spiller fodbold på og det er næsten som et videospil i visse situationer, hvor man ikke forstår hvordan han kommer ud af disse situationer. Dagen hvor Messis støvler havner på hylden er forhåbentlig langt væk og vi kan bare takke og acceptere, at vi lever i samme æra som en af verdens bedste fodboldspillere.