Tank top til kvinder

Det kan være svært at finde den rette tank top og sports bh til kvinder. Heldigvis tilbyder de fleste mærker et bredt udvalg med forskellige modeller af træningstoppe og sports bh’er, så du kan finde den perfekte til at støtte dig. Ligemeget hvordan din træning og rutine er sat op, så er der et stort udvalg af træningstøj for dig at vælge imellem.

Sports bh

Om du er på vej til træning eller løber på arbejde, kan du træne med sikkerhed og en god komfort. Du kan finde sports bh’er og støttende bh’er og meget mere, så lad os checke dine muligheder.

Sports bh - størrelse og suppor

At finde den rette størrelse til din næste sport bh, kan være meget svært. Men frygt ej, det kan være mindre kompliceret, hvis du følger disse tips og tricks. Først skal du finde dine mål under brystet. Det kan du gøre ved, at tage et målebånd rundt om dig selv lige under brystet. Hold det så lige som muligt, og ånd ud for at så det mindst mulige mål. Det vil være dit mål under brystet - for at få den bedste pasform, så rund op eller ned til det tætteste nummer. Derefter skal du finde dit brystmål. Det gør du ved at have en ikke vatteret bh på, og tage målebåndet over den bredeste del af din barm. Igen hold det så lige, som muligt. Det fundne nummer vil være dit brystmål.

Vælg den rette sports bh

Når du ved din bh størrelse, skal du vælge hvilken grad af støtte du vil have og har behov for. Du skal overveje både din størrelse og intensitetsniveauet på din træning. En god tommelfinger er: jo større et bryst, jo mere støtte skal man have. Træning med høj intensitet og øvelse vil generelt også kræve mere støtte. Men det er i bund og grund en personlig smagssag.

Når du har fundet den rigtige bh størrelse, skal du have valgt en farve. De klassiske farver; sort og hvid, er dominerende i valget. Men du kan også finde nogle alternative farver, så lige meget hvad du skal matche med, kan du vælge den rette farve bh.

Nike sports bh

Nike er et af de største sportsmærker, så det er ingen overraskelse at Nike tilbyder et bredt udvalg af sports bh’er. Alt fra let support, til vatteret og høj support, Nike tilbyder den rette bh for dig. Om du har planer om at skulle i fitnesscenter, ude og løbe en tur eller har en vigtig fodbold kamp på vej - Nike har den rigtige sports bh til dig.

Lad os tage et nærmere kig på vores udvalg af træningstrøjer til kvinder.

Træningstoppe til kvinder

Nu har du fundet den rette sports bh, så mangler du bare at finde en træningstrøje at have over. At finde den rette træningstop er lang mindre kompliceret, da du kan bruge din almindelige størrelse til at guide dig i rette retning. Men generelt fortrækker de fleste en løsere pasform, afhængigt af træningstrøjen.

Nike træningstoppe til kvinder

Om du fortrækker en crop top eller en tank top, tilbyder Nike den rette træningstrøje for dig. Nikes crop tops findes i en lang række af farver, fra den klassiske hvide og sorte, til lysere farver. De er designet til at give komfort på højt niveau og en løs pasform, der er lavet af et super behageligt materiale. Hvorimod Nike tank tops er designet for en tæt pasform, og et sømløs design. Det sikre dig færre forhindringer under løb og høj intensitets træning.

Fodboldtrøjer til kvinder

Kvindefodbold er stigende, og vokser betydeligt i popularitet over hele verden. Så du kan selvfølgelig finde et stort udvalg af fodboldtrøjer til kvinder. Du kan nyde alle de velkendte teknologier, men i et design lavet specielt til kvinder, så du kan træde ind på banen med selvtillid til hver træning og kamp.

Fodbold træningstrøjer til kvinder

På din vej til fitnesscenteret eller træning, kan du have brug for et ekstra lag. Eller måske har du bare brug for et ydre lag, til de korte pauser i din træning. Uanset grunden, vil en fodbold træningstrøje være det rette valg. Som med fodboldtrøjer, kan du også finde fodbold træningstrøjer designet specielt til kvinder. Den vil indeholde de høje teknologier og komfort, men i et design der passer den kvindelige krop perfekt.

Køb din træningstop eller sports bh til kvinder hos Unisport

Hos Unisport stræber vi altid efter at opfylde dine behov, og tilbyde dig den bedst mulige shopping oplevelse. Vi opdaterer derfor konstant vores udvalg af produkter, for at imødekomme dine ønsker. Skulle det ske, at vi ikke viser et specifikt produkt, eller du har et spørgsmål vi ikke fik besvaret i denne tekst, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. Du kan finde alt relevant information i sidehovedet. Nu er alt du skal gøre, blot at vælge din favorit træningstop og sports bh, lave din ordre og være klar til at overtage fodboldbanen!