Efterårsudsalget er i gang! ❯

Premier Sock tape

Premier Sock Tape har gjort sig noget af en entré på markedet og for alvor ændret måden, vi anser strømpetape. Deres revolutionerende teknologi har skaffet dem mange fans, og Premier Sock Tape benyttes blandt andet af mange Premier League-klubber. Strømpetapen er lavet i et blødt materiale, der sikrer at dine benskinner sidder fast uden at lukke for ilttilførslen. Premier Sock Tape fås i flere forskellige størrelser og farver, så du finder helt sikkert også en variant, der passer til dig!

Læs mere
Premier Sock tape
Kompakt Normal
Filter

Premier Sock Tape strømpetape er seneste skud på stammen, når det kommer til strømpetape, og deres innovative produkter er allerede blevet enormt populære. Premier Sock Tape har nemlig udviklet en sportstape i et blødt materiale, som er meget elastisk, hvilket kombinerer det bedste fra to verdener. Det holder nemlig både dine fodboldstrømper og benskinner på plads uden at sidde for stramt, så der ikke lukkes af for ilttilførslen.

Premier Sock Tape strømpetape er blevet virkelig populært, og for at understrege hvor gode deres produkt er, kan det nævnes, at mere end 10 klubber i Premier League benytter sig af dem.