Forårsudsalg: Nu op til -70%! Køb nu

Nike Free RN

For nogle år siden blev en ny løbesko introduceret. Skoen hedder Nike Free RN og havde mange innovative teknologier med sig, der skulle vise sig at revolutionere markedet. Sålen tilbyder en utrolig høj komfort og støddæmpning, hvilket gør dine løbeture, på hårde underlag, lettere. Nike Free kan derfor også anvendes som dine daglige sneakers. Her på Unisport køber du dine næste Nike Free RNmed hurtig levering!

Læs mere
Nike Free RN
Kompakt Normal
Filter

Nike har i mange år skabt verdens mest innovative produkter til blandt andet løb og fodbold. Den fleksible sål i Nike Free, der er blevet så kendetegnende for skoene, er inspireret udfra et barfods princippet.

Det gør Nike Free løbesko fantastiske til free run som er kendetegnet med kortere løbeture. Sålen på Nike Free følger fodens naturlige bevægelser bedre end man kender fra andre former for løbesko. Den lave vægt, og Dynamic Fit konstruktionen giver Nike Free et utroligt tætsiddende og behageligt fit.

Der er ingen tvivl om, at Nike Free er en utrolig populær sko. Og det er da også fuldt fortjent, at skoen har taget markedet med storm, lige siden den kom på markedet. Så hvis du står og mangler et par fede sneakers, så er det bare med at få bestilt dit eget unikke par Nike Free sko allerede i dag. Vi har en hurtig levering, så hvis du køber dit par i dag, kan du have dem allerede i morgen.

Det fede ved de her Nike Free sko, og en af grundene til de er blevet så populære, er deres alsidighed. Designet er helt igennem fantastisk, hvilket gør det oplagt at bruge dem til både løb, hverdag og festlige arrangementer. De har et skarpt udseende, som giver dem et stærkt og unikt look, og enhver burde unde sig selv at få sådan et par. Du kommer ikke til at finde federe sko på markedet. I så fald kommer du til at lede i rigtig lang tid. Nike har haft det tunge skyts i brug, da de udviklede designet, for det har virkelig bidt sig fast på markedet, lige siden de blev lanceret.

Og det, at de har været en solid spiller på markedet siden lanceringen, er virkelig imponerende. For skoen har været ude siden 2004, hvilket har givet os mere end 10 år med disse fantastiske sneakers. Og siden 2004 har Nike ikke ligget på den lade side. De har videreudviklet skoen siden da, hvilket har givet os utroligt mange fede versioner af Nike Free skoen. Så hvis du ikke lige er til den populære sorte og hvide model, så er der altså stadig et hav af designs tilbage, som du kan vælge og vrage imellem. Her hos Unisport har vi et stort og solidt udvalg, så du altid har en chance for at finde perfekte sko for dit vedkommende.

Hvis du har tænkt dig at benytte skoen som en løbesko, og ikke bare som et par hverdags sneakers, så er det selvfølgelig også en mulighed. Nike Free skoen er lavet i mange forskellige versioner, som bl.a. er udmærket ved numrene 3.0, 4.0, 5.0 osv. Jo lavere et nummer, jo bedre er skoen bygget til natural running, mens et højere nummer får skoen til at minde mere om en normal løbesko, som vi kender dem fra mange andre mærker. Så hvis du gerne vil have dig en almindelig løbesko og ikke er interesseret i natural running, så bør du helt klart købe et højere nummer - eksempelvis en Nike Free 5.0 model, mens du med interesse for naturligt løb bør kigge nærmere på en Nike Free 3.0 model.

Noget andet, der også er super fedt ved Nike Free, er, at de lavet til både mænd og kvinder. De er efterhånden produceret i så mange forskellige designs og farver, så der er et bredt og heftigt udvalg for begge køn. Du kan også sagtens vælge den gyldne mellemvej og vælge et par mere neutrale sko i sort eller grå, hvis du ikke vil slås med valget om en blå eller rød version. Det fede er bare, at Nike giver dig muligheden for at træffe dit eget valg. De har ikke bare sat sig ned og gjort sig tilfredse med tre versioner i sort, blå og rød. De har lavet skoen i næsten alle farver, så du også kan blive gjort tilfreds, hvis du gerne vil have en orange, neon grøn eller gul model. Og det giver dig en endnu bedre mulighed for at få en unik sko, som ikke mange andre går rundt med.

Så med et par Nike Free sneakers er du helt sikkert med på moden, og det kommer du til at være i mange år fremover. I og med de har været voldsomt populære siden lanceringen, hvilket altså igen ligger 10 år tilbage, så er der ikke noget, der tyder på, at de går af mode lige foreløbigt. Det er et af de par sko, som vi stadig vil kunne huske om et årti eller to for nogle af de fedeste sko, som vi længe har set. Kombinationen mellem sport, design og hverdagsmode er gået rent ind hos mange forskellige personer og personaliteter på tværs af modebranchen og sportsverdenen og alt det indimellem, så alt taler for, at du også vil være smart i et par Nike Free sko om et, to eller tre år. Så med disse sko kan du være sikker på, at du ikke nødvendigvis er nødsaget til at skille dig af med dem til fordel for et par nye og mere smarte sko. De vil blive ved med at være smarte og moderne i mange år endnu.

Hvis du har tænkt dig at bruge dine nye Nike Free udelukkende som løbesko, så er det en rigtig god ide at starte langsomt op. Hvis du vælger at købe en af de modeller, der er venlige overfor natural running, men aldrig før har prøvet at løbe i sådan et par løbesko, så skal hele din muskulatur lige vænne sig til det. Så hvis du lægger alt for hårdt ud, kan du næsten være sikker på at få skader i fødder og ben. Og det er ikke særlig interessant at få det, når man lige har fået sig et par nye løbesko, som man bare er klar til at give den gas i. Så hvis du skal løbe med dem, så sørg for en blid opstart, så du vænner dine fødder, muskler og knogler til den nye løbestil, som du kommer til at få.

Selvom det måske kan være kedeligt at skulle løbe så få km til at starte med, så er det altså stadig altafgørende for, hvordan du løber. Med en skade kan du nemt blive sendt mange måneder tilbage i din form, så det er bedst at gøre alt for, det ikke kommer til at ske. Det kræver tid og tilvænning, og det er du nødt til at gå på kompromis med. Så selvom du måske før har været vant til at løbe mange kilometer om ugen, så må du lige tage den med ro, hvis du får dig et par Nike Free sko til naturligt løb. Inden du får set dig om, så er du tilbage på de gamle ruter, hvor du virkelig kan give den gas.

Som løbesko er de perfekte til fast og hårdt underlag. Det kan eksempelvis være underlag som asfalt, fortov og hårdere grusstier. Så er det her, du elsker at løbe, så er det jo bare perfekt til dig. Det vil ikke være de bedste løbesko til sådan noget som terrænløb, hvor man måske kommer igennem sand, mudder og våde omgivelser. Så er du fan af terrænløb, så bør du ikke vælge et par Nike Free sko til det formål. Det var bare lige for at gøre dig opmærksom på, hvad Nike Free fungerer bedst til, hvis de skal bruges som løbesko.

Vælger du at bestille dig et par fede Nike Free, så er du sikker på at få en sko, der sidder utroligt behageligt på foden. Pasformen er eminent, og du kommer i hvert fald ikke til at klage over, hvordan den passer på dine fødder. Så har du aldrig før haft et par sko, som du har været 100% tilfreds med, hvordan de har siddet, så er det bare med at få købt dig et par Nike Free. At kunne lave en sko, der kan sidde så perfekt på en fod, er et elegant stykke håndværk fra Nikes side af. Det må man simpelthen bare give dem.

Så hvad enten du har tænkt dig at bruge dem som decideret løbesko, eller du bare gerne vil have dig et par fede nye sneakers, som du kan have på i skole eller på arbejdet, så er det et par Nike Free, du er på jagt efter. Sjældent kommer du forbi et par sko, der bare er halvt så gennemførte, som denne model. Alt ved denne sko er bemærkelsesværdigt, og når man få skoen i hånden, så vil man også lægge mærke til, hvor meget der er kælet for hver eneste lille detalje. Alt er lavet af topprofessionelle folk, som virkelig har kunne gennemskue, hvad vores fødder kræver.

Så vil du være venlig ved dine fødder, og vil du give dem de bedste betingelser, så er det bare med at få bestilt dit eget par Nike Free sko. Som sagt kan du her hos Unisport finde et bredt og solidt udvalg af denne klassiker, som det efterhånden må betegnes som. Vi har skarpe priser og mange modeller, som giver de bedste betingelser for at finde den perfekte sko til lige netop dine fødder. Og har du et spørgsmål, som du gerne vil have svar på angående dit køb af skoene, så er du altid velkommen til at kontakte os over chatten eller telefonen, hvor vi sidder klar for at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål.

Så find dine absolutte favoritter her på siden og bestil dem med det samme.