Nike Tech Fleece

I august 2013 introducerede Nike en ny tøjkollektion. Nike Tech Pack blev re-introduceret, og den første kollektion bestod af det nye Nike Tech Fleece. Nike havde lykkedes med at udvikle fleece materiale der er optimeret til pasform og funktionalitet. Designet var utrolig atletisk og Nike Tech Fleece blev anset for at være fremtiden indenfor klassisk sport og fitnesstøj. Nike Tech Fleece er et materiale med lav vægt, varme og bevægelsesfrihed som aldrig før. Et blødt skum mellem det tredobbelt lag yderstof giver optimal komfort og varme når det er nødvendigt. Takket være dette unikke materiale er Nike er i stand til at skabe strømlinet og moderne tøj, der holder dig varm. Nike Tech Fleece er lettere, varmere og mere åndbar end noget tidligere materiale Nike har i sit sortment.

I den nuværende Nike Tech Fleece kollektion finder du alt fra hættetrøjer, tykke sweatshirts, bukser, shorts, snapback og i nogle tilfælde endda sko. Tøjet fra Nike's kollektion er allerede blevet klassiker, og det er let at forstå hvorfor når man tager tøjets fantastisk udseende og pasform i betragtning. Nike Tech Fleece er innovativt tøj til hverdagsbrug, men også til træning og sport. Det er moderne. Det er nu. Det er fremtiden.

Nike Tech Fleece fik sit gennembrud i fodboldens verden under VM 2014, hvor alle de største stjerner, herunder Neymar Jr. og Cristiano Ronaldo, blev set i det nye tøj mellem kampe og under deres rejser. I dag har nogle klubber endda deres eget træningstøj til rådighed i en Tech Fleece-version, så du kan give din support til klubben samtidig med du beklæder dig i smart, moderne og funktionelt tøj.

Nogle af de klassiske beklædningsgenstande, der har gjort brug af Nike Tech Fleece teknologi er AW77, Windrunner og Crew Sweatshirt. Du kan selvfølgelig finde det hele her på Unisport. Du kan bestille nemt med hurtig levering og lave priser. Glem ikke at også tjekke vores tilbudsside, hvor du også kan finde gode tilbud på produkter fra Nike Tech Fleece Kollektionen.